Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Κάβουρας στο thebest.gr: "Είναι πρόκληση και ρίσκο για μένα η Γαλλία"

Ανδρέας Κάβουρας στο thebest.gr: "Ε...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός διαγώνιος μιλά για την μεταγραφή του στην Όραντζ Νασάου

Ο Ανδρέας Κάβουρας, αν και νεαρός σε ηλικία θα συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στην Γαλλία και την Όραντζ Νασάου. Ο νεαρός αθλητής πέρυσι αγωνίσθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην ΕΑΠ και πλέον θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής της Γαλλίας.

Ο Ανδρέας Κάβουρας μιλά στο thebest.gr για την απόφασή του να μετακομίσει στη Γαλλία, αλλά και για τους μελλοντικούς του στόχους του.

Γιατί επέλεξες το γαλλικό πρωτάθλημα;

Το γαλλικό πρωτάθλημα μου το πρότεινε ο μάνατζερ μου ο Μιχάλης Αηδονιδης και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, αλλά  κυρίως σαν πρόκληση να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερων προσδοκιών.

Ο προσωπικός σου στόχος;

Για φέτος ο στόχος μου είναι να καταφέρω να κάνω καλά παιχνίδια και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να γυρίσω στην Ελλάδα βελτιωμένος την επόμενη χρονιά και άρα σκοπεύω να συγκεντρωθώ 100% και να δουλέψω πάνω σε αυτό.

Πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις την απόφαση να παίξεις στην Όραντζ;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια παράξενη απόφαση το να πάω στη Γαλλία και σίγουρα με μεγάλο ρίσκο, που καλώς ή κακός θα μάθω τον επόμενο Μάιο, αν έκανα σωστά. Πιστεύω στις δυνάμεις μου και θα τα δώσω όλα για να αποδείξω σε εμένα και σε όσους με πίστεψαν ότι ήμουν άξιος για κάτι τέτοιο.

Δεν σε αγχώνει το να μετακομίσεις σε άλλη χώρα;

Ξέρω ότι στη Γαλλία γίνεται πιο σοβαρή δουλειά απ' ότι στην Ελλάδα και ήταν ένα επιπλέον κίνητρο γιατί θέλω να "αναγεννηθώ" στο βόλεϊ. Πιστεύω πως πέρυσι λόγω κακής προπόνησης έκανα μια άσχημη σεζόν.

Σε φοβίζουν αυτά που αφήνεις πίσω σου;

Ήξερα από την αρχή ότι ίσως έχανα κάποια πράγματα στην Ελλάδα και σίγουρα θα μου λείψουν πάρα πολλά που μένουν πίσω, αλλά δε με αγχώνει. Ήξερα τις συνέπειες από την αρχή και απλά ελπίζω να περάσει ευχάριστα ο χρόνος μου στη Γαλλία και να βρω όλους τους φίλους μου, όταν θα επιστρέψω στην Πάτρα σε λίγους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Στην Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρινός Ανδρέας Κάβουρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports