Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας...

Θα πραγματοποιηθεί και η φιλανθρωπική εκδήλωση «Event4Kids»

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30 το πρωλι στον χώρο της πίστας kart mania στα Βραχναίικα Πατρών.

Πιστή στο ραντεβού της η ΦΙΛΜΠΑ για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει και την φιλανθρωπική εκδήλωση «Event4Kids» της οποίας έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης».

Η ΦΙΛΜΠΑ καλεί τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να δείξουν την αγάπη τους και αυτή τη χρονιά, με στόχο να δοθεί ένα χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως αναφέρει η πρόσκληση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από την δυνατότητα συνοδήγησης σε Αγωνιστικά και άλλα οχήματα για τον φιλανθρωπικό σκοπό,  θα γίνει συλλογή τροφίμων, παιδικών ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Προσκαλούνται λοιπόν όλοι οι φίλοι – λάτρεις του Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να παρευρεθούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports