ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

/

Πάτρα:Λαμπριανίδης,Βρούτσης, Γερουλάνος,Καραθανασόπουλος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο 19ου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Πάτρα:Λαμπριανίδης,Βρούτσης, Γερουλάνος,Καραθανασόπουλος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο 19ου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την Κυριακή το μεσημέρι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του 19ου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της οικονομικής εφημερίδας ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει προγραμματίσει εκδήλωση που θα διεξαχθεί την 13η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 12.30 σε αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα. Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι « Η αποτελεσματικότητα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής για την έξοδο της Εθνικής μας Οικονομίας από την παρατεταμένη οικονομική κρίση ».

Έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση μας και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση μας ως ομιλητές οι κ.κ. Λόης Λαμπριανίδης Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης - καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννης Βρούτσης πρώην Υπουργός, βουλευτής Κυκλάδων & Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Παύλος Γερουλάνος πρώην Υπουργός και μέλος της κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Καραθανασόπουλος βουλευτής Αχαΐας & Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.

Οι τέσσερις ομιλητές θα έχουν χρόνο 20 λεπτών αρχικής τοποθέτησης, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση διάρκειας 30 λεπτών και στην συνέχεια θα κλείσουν οι κεντρικοί ομιλητές με μία σύντομη τοποθέτηση.

Η εκδήλωση μας είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Σχόλια