Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα:«Αποτελεσματικότητα παντού με σφαιρική αντιμετώπιση»-Εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας Υγείας &Περιβάλλοντος Κ.Υ.Χαλανδρίτσας στο Forum Aνάπτυξης

Πάτρα:«Αποτελεσματικότητα παντού με σφαι...

Το Σάββατο το απόγευμα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας  Χαλανδρίτσας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, η οποία γίνεται μέσα στα πλαίσια του 19ου Forum Aνάπτυξης από τον εκδότη κ. Παναγιώτη Γιαλένιο, της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με θέμα:

«Αποτελεσματικότητα παντού με σφαιρική αντιμετώπιση»

Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 5.45 μ.μ.  στο ξενοδοχείο Αστήρ (Αγίου Ανδρέου 16 και Αράτου).

Πρόγραμμα

Α) Συντονιστής κ. Ανδρέας Καράβολας, πρώην Δήμαρχος Πατρών

Β)Ομιλητές

1) κ. Θεόδωρος Μπαρής, Προϊστάμενος επιστημονικής παιδαγωγικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος,  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερυμάνθου με θέμα «Ολιστική προσέγγιση και βιωσιμότητα»

2)κ. Γεώργιος Μπέλλος , Διδάκτωρ Ιατριικής, Συντονιστής Διευθυντής στο Κ. Υ. – ΠΕΔΥ Κορωπίου, Γενικής και Κοινωνικής ιατρικής. Εκπαιδευτής ειδ. Γεν. Ιατρικής MROGP, MEPHA.με θέμα: «Η σύγχρονη ιατρική συστημική προσέγγιση στην πρόγνωση των μεταβολικών νοσημάτων και η σημασία της, για την υγεία της κοινότητας»

3)κ. Ιωάννης Χαριτάντης, Ομότιμος καθηγητής του τμήματος φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα : «Επιχειρηματικότητα και αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος»

4)κ. Ελένη Λευτεριώτη , Διδάκτωρ Νομικής. Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με θέμα «Η προστασία του περιβάλλοντος στο δίκαιο: Σφαιρική ανττιμετώπιση, στάθμιση δικαιωμάτων και πολιτικών»

5)κ. Γεωργία Γκοτσοπούλου, Φιλόλογος, μέλος Δ.Σ. του συλλόγου με θέμα «Οι δυο συνιστώσες της ολιστικής προσέγγισης της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, όπως προκύπτουν από τη συνεργασία του Κέντρου Υγείας και του Συλλόγου μας»

Γ) ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

κ. Γρηγόρης Αλλόκριος , Δευθυντής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr