Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική ήττα για την Αχαγιά ‘82

Μπάσκετ: Φιλική ήττα για την Αχαγιά ‘82

Στον αγώνα με το Αγρίνιο

Η Αχαγιά ’82 ηττήθηκε με 54-75 στο φιλικό απέναντι στο Αγρίνιο. Ωστόσο ήταν μεγάλο κέρδος για την ομάδα, η εφαρμογή ορισμένων οδηγιών σε θέματα τακτικής και η επισήμανση των λαθών.

Ο Σπύρος Δεράος αυτήν την φορά είχε στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Τσεκλένη, που εκπληρώνει μεν τη στρατιωτική του θητεία αλλά βρισκόταν σε άδεια, όχι όμως και τον Αλέξανδρο Λυκούδη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Από ‘κει και πέρα, ο Θανάσης Νικολόπουλος βρίσκεται σε περίοδο επαναπροσαρμογής ενώ στα σημαντικά συγκαταλέγεται και ο χρόνος συμμετοχής που δίνεται στους νεότερους σε ηλικία παίκτες, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, άκρως ενδιαφέρον με δυνατές κόντρες σώμα με σώμα και όμορφα καλάθια.

"Είναι το πρώτο φιλικό που θέλαμε να εφαρμόσουμε συγκεκριμένα πράγματα από αυτά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία, πάνω σε θέματα τακτικής. Μάς βοήθησε αρκετά ο τρόπος παιχνιδιού του Αγρινίου, προκειμένου να φανούν τα μειονεκτήματά μας σε μεγαλύτερο βαθμό», είπε αρχικά ο προπονητής της Αχαγιάς Σπύρος Δεράος αναφορικά με το παιχνίδι. Και συμπλήρωσε:

«Απομένουν τέσσερις εβδομάδες για να επικεντρωθούμε στο μοντάρισμα της ομάδας και στην επαναπροσαρμογή του Νικολόπουλου. Πρόβλημα ωστόσο, αποτελεί η απουσία του στρατευμένου Τσεκλένη, πιστεύω όμως, ότι στα επόμενα φιλικά θα είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά».

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 15-17, 19-21, 8-15.

ΑΧΑΓΙΑ 82 (Σπ. Δεράος): Μοσχοβάκης 9, Σταμόπουλος 6, Χαμηλός 7, Νικολόπουλος 10, Δαβάνης 3, Γατσούλης 12, Στάνκοβιτς 3, Νικολάου 2, Τσεκλένης 1, Λαμπρόπουλος 1.

* Το φιλικό με την Ακράτα που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη ακυρώθηκε εξαιτίας αρκετών απουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Έγραψε ιστορία η Αχαγιά '82 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports