Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Στο Φοίνιξ για προπονήσεις με τους Σανς ο Παπαγιάννης

Μπάσκετ: Στο Φοίνιξ για προπονήσεις με τ...

Ο νεαρός σέντερ δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

Στις προπονήσεις των Σανς θα λάβει μέρος σήμερα ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ θα ακολουθήσουν Σέλτικς, Μπουλς και Πίστονς για τον σέντερ του Παναθηναϊκού. Τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς θα φορέσει -έστω για μία ημέρα- ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο 19χρονος σέντερ θα προπονηθεί την Τρίτη (7/6) με τα χρώματα των "Ήλιων", οι οποίοι θα μπορέσουν να τον τσεκάρουν, είκοσι ημέρες πριν το Draft, το οποίο θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο Barclay Center του Μπρούκλιν.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να μπορέσει να συζητήσει με τους ανθρώπους διάφορων ομάδων του ΝΒΑ για το ενδεχόμενο να τον επιλέξουν στο Draft.

Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του σε ό,τι αφορά τον Α' Γύρο, ο ίδιος δεν σταματά να το παλεύει, διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην πρώτη τριαντάδα της βραδιάς.

Το workout με τους Φοίνιξ Σανς δεν θα είναι βέβαια το μοναδικό, αφού αναμένεται να ακολουθήσουν αντίστοιχα με τους Μπόστον Σέλτικς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι τελευταίοι είχαν έρθει άλλωστε στην Ελλάδα στη διάρκεια της χρονιάς για να τον δουν να αγωνίζεται στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ακόμη έξι ημέρες για να αποφασίσει αν θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το Draft ή όχι, αφού η 13η Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει κάτι τέτοιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Κορυφαίος για την Μπαρτσελόνα ο Περπέρογλου στην νίκη επί της Λαμποράλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports