Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Στην τελική ευθεία Δράκου και Βουρνά

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Στην τελική ευθεία...

Αγωνίζονται σήμερα στα 50 μέτρα ελεύθερο

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Λονδίνου, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή, για την Νόρα Δράκου και την Κρίστελ Βουρνά.

Σήμερα το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε προκριματικούς, στους τρεις εκ των οποίων υπάρχουν ελληνικές συμμετοχές. Η προσοχή επικεντρώνεται στον Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος στις μέχρι τώρα κούρσες του έχει δείξει σε πολύ κατάσταση και έτοιμος για το βασικό του αγώνισμα, τα 50μ. ελεύθερο.

Ο πρωταθλητής του Εθνικού έχει τον πέμπτο χρόνο από τους συμμετέχοντες με 21.87 από πέρυσι, φέτος εχει κάνει 21.90 και είναι μέσα στους υποψήφιους για μετάλλιο. Ο Γκολομέεβ θα αγωνιστεί στην 7η σειρά (διαδρομή 5), όπου θα “πέσει” επίσης και ο Οδυσσέας Μελαδίνης (διαδρομή 2) με τον 14ο χρόνο.

Αν καταφέρει να πλησιάσει το ατομικό του ρεκόρ (22.14 από πέρυσι), ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα είναι σε θέση να φτάσει τουλάχιστον τους ημιτελικούς. Στην 3η προκριματική σειρά του αγωνίσματος (διαδρομή 2) θα μετάσχει ο Χρήστος Κατραντζής, ο οποίος με φετινό 22.88 έχει τον 45ο χρόνο.

Στα 50μ. ελεύθερο των γυναικών, η Νόρα Δράκου θα αγωνιστεί στην 5η σειρά (διαδρομή 7), έχοντας με 25.22 τον 18ο χρόνο συνολικά. Στόχος της είναι να βελτιώσει την επίδοσή της και να πάρει το εισιτήριο για τον απογευματινό τελικό. Στη 2η σειρά του ίδιου αγωνίσματος (διαδρομή 3) θα “πέσει” η Κρίστελ Βουρνά, η οποία με 26.42 έχει τον 53ο χρόνο.

Τέλος, η Άννα Ντουντουνάκη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 200μ. πεταλούδα, επιδιώκοντας να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ (2:12.91). Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια έχει συνολικά τον 22ο χρόνο και θα αγωνιστεί στην 3η και τελευταία σειρά (διαδρομή 8).

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα (σε ώρες Ελλάδας):

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5

11:00 50μ. πρόσθιο γυναικών (προκριματικοί)

11:09 50μ. ελεύθερο ανδρών (προκριματικοί)

11:23 200μ. πεταλούδα γυναικών (προκριματικοί)

11:35 50μ. ελεύθερο γυναικών (προκριματικοί)

11:47 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών (προκριματικοί)

 

18:02 1.500μ. ελεύθερο γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

18:23 50μ. πρόσθιο γυναικών (ημιτελικοί)

18:30 100μ. πεταλούδα ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

18:36 200μ. ελεύθερο γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

18:50 50μ. ελεύθερο ανδρών (ημιτελικοί)

19:05 50μ. ύπτιο γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

19:18 200μ. ύπτιο ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

19:25 200μ. πεταλούδα γυναικών (ημιτελικοί)

19:43 50μ. πρόσθιο ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

19:48 50μ. ελεύθερο γυναικών (ημιτελικοί)

20:03 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός τελικού η Βουρνά - Η Δράκου αγωνίζεται σήμερα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports