Λόγω Αστυνομίας σήμερα οι αγώνες των ομάδων της Αχαΐας
Πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μάλιστα κατ΄ εξαίρεσιν για τις ομάδες που έχουν έδρα την Αχαΐα.
Η ΕΟΚ σε συνεννόηση με την Αστυνομία προγραμμάτισε κατά μια μέρα νωρίτερα το τζάμπολ λόγω του αυριανού φορτωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος και πλέον σήμερα το απόγευμα (5μμ) οι αναμετρήσεις ΠΓΕ-Μίλωνα, Έσπερος ΑΟΠΑ-Τήρων και το ντέρμπι Ακράτα –Κεραυνού μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μάλιστα κατ΄ εξαίρεσιν για τις ομάδες που έχουν έδρα την Αχαΐα.
Η ΕΟΚ σε συνεννόηση με την Αστυνομία προγραμμάτισε κατά μια μέρα νωρίτερα το τζάμπολ λόγω του αυριανού φορτωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος και πλέον σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) οι αναμετρήσεις ΠΓΕ-Μίλωνα, Έσπερος ΑΟΠΑ-Τήρων και το ντέρμπι Ακράτα –Κεραυνού μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










