Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καλή εμφάνιση των αθλητών του Α.Σ. Ανδρεία στα Ιωάννινα

Καλή εμφάνιση των αθλητών του Α.Σ. Ανδρε...

Ο πατρινός σύλλογος πήρε μέρος σε ένα πολύ δυνατό σπάρινγκ

Μεγάλη εμφάνιση των αθλητών του Α.Σ. Ανδρεία στα Ιωάννινα. Ο δραστήριος πατρινός σύλλογος συμμετείχε με πολυμελή αποστολή σε ένα πολύ δυνατό σπάρινγκ, στο οποίο πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο Α.Σ. Ανδρεία παρατάχθηκε με τους εξής αθλητές-τριες: Διονύσης Ανδριανός, Αναστασία Ανδριανού, Βίκυ Κατσαΐτη, Α. Κατσαϊτης, Μ. Χρυσανθοπούλου, Κ. Χρυσανθοπούλου, Α. Μοντζέλης, Β. Κολλιός, Β. Καλαμπόκα, Μ. Φρόκου και Θ. Φρόκου.

Ολοι οι πατρινοί αθλητές-τριες έδωσαν δυνατές μάχες απέναντι σε πολύ δύσκολους και έμπειρους αθλητές, αποδεικνύοντας ότι σε κανονικές συνθήκες επίσημων αγώνων θα ήταν σίγουρα νικητές.

Φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής της Ανδρείας, Γιώργος Ανδριανός δήλωσε πως το πρόγραμμα προετοιμασίας του συλλόγου, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά όλων των αθλητών-τριών παράγουν τις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Τέλος, ο Γ. Ανδριανός τόνισε πως «αυτοί που πραγματικά έχουν κατανοήσει πώς πρέπει να κινούνται στο χώρο μας θα είναι οι μοναδικοί ωφελημένοι. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την ελεύθερη πορεία μας που μόνο στόχους καταρρίπτει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports