Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης:Επικράτησαν τα φαβορί

Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης:Επικράτησαν τα φαβορί

Από τρεις νίκες στην πρεμιέρα της Α1

Εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί επικράτησαν, στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κατά το πρώτο αγωνιστικό διήμερο του πρωταθλήματος Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι τέσσερις ομάδες, που παρουσιάζονται ως βασικές διεκδικήτριες των τίτλων, σημείωσαν από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ο ΑΣ Πέρα Αθηνών και ο ΑΟ Ταταύλα στους άνδρες, ο ΑΣ Πέρα Αθηνών και το Π.Κ.Δ. Ταύρου στις γυναίκες. Βρέθηκαν ήδη μάλιστα, να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού καμία άλλη ομάδα δεν συμπλήρωσε τρεις  νίκες στο ξεκίνημα.

Η γυναικεία ομάδα των ΦΟΙΝΙΚΩΝ στην πρώτη της εμφάνιση στην Α1 κληρώθηκε να κάνει τους τρεις πρώτους της αγώνες απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο.

Στη πρώτη συνάντηση, το Σάββατο, αντιμετώπισε την ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ, ομάδα που είχε νικήσει στα μπαράζ ανόδου- παραμονής στην Α1. Αυτή τη φορά ενισχυμένη η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με 4-2. Οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ είχαν τρεις ευκαιρίες   να γυρίσουν υπέρ τους τη συνάντηση αλλά σταθηκαν άτυχοι. Στο πρώτο αγώνα η ΔΙΑΝΑ ΖΕΡΔΙΛΑ έχασε 3-2 από τη πρωταθλήτρια νέων γυναικών ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, στο τρίτο η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ απρόσμενα με 3- 2 από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ και στο διπλό οι ΖΕΡΔΙΛΑ – ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ από τις ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΤΣΕΚΟΥΡΑ με 3-2 αν και είχαν προηγηθεί 2-0. Τις νίκες των ΦΟΙΝΙΚΩΝ έκαναν η ΕΛΕΝΗ ΑΜΠΑΤΖΗ και η ΔΙΑΝΑ ΖΕΡΔΙΛΑ στην ΓΑΖΕΠΙΔΟΥ με 3- 0.

Απέναντι στην ομάδα του ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ  έκαναν μια νίκη στο διπλό με τις ΑΜΠΑΤΖΗ – ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ αλλά η ανωτερότητα της Κινέζας FENG JIAOJIAO  και των μελών της εθνικής γυναικών ΦΙΛΑΡΕΤΗΣ ΕΞΑΡΧΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ δεν άφησαν περιθώρια διάκρισης  στα ατομικά αγωνίσματα στις  ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΥΛΙΑΣΗ και ΜΑΡΙΑΤΖΕΛΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

Τη Κυριακή απέναντι στη περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα  του ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 3-2 την πρωην πρωταθλήτρια ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΟΠΟΥΛΟΥ και έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην νο1 στο raking list ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΗ ενώ το διπλό με  τις ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ – ΖΕΡΔΙΛΑ έχασε δύσκολα από το δίδυμο ΦΙΛΗ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ με 3- 2. Αγωνίσθηκε με τους ΦΟΙΝΙΚΕΣ και η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΥΛΙΑΣΗ.

Παρά τις τρεις ήττες ο προπονητής των ΦΟΙΝΙΚΩΝ  Δημήτρης Ντεμίρης δήλωσε … «οι ήττες από αυτές τις ομάδες ήταν μέσα στο πρόγραμμα , αν και είχα ελπίδες ότι θα κερδίζαμε την ΑΘΗΝΑ . Καθοριστικό για μας θα είναι το επόμενο αγωνιστικό διήμερο τέλος Οκτώβρη που θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες με τις οποίες θα παλέψουμε για τη παραμονή»…..

Α1 γυναικών:

Φοίνικες Πάτρας-Αθηνά  Μαγκουφάνας       2-4

ΑΟ Ταταύλα-ΑΣ Πέρα Αθηνών                  0-4

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-Ολυμπιακός                4-3

ΔΑΟ Ταύρου-ΠΚΔ  Ταύρου                        1-4

ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας-ΠΚΔ  Ταύρου            1-4

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΔΑΟ  Ταύρου               3-4

ΑΟ Ταταύλα-Ολυμπιακός                         1-4

ΑΕ Αθηνά-ΑΣ Πέρα Αθηνών                     0-4

ΑΣ Πέρα Αθηνών-ΠΑΛ  Φοίνικες Πάτρας      4-1

Ολυμπιακός-Αθηνά Μαγκουφάνας               3-4

ΔΑΟ Ταύρου-ΑΟ Ταταύλα                            4-0

ΠΚΔ Ταύρου-ΧΑΝ  Θεσσαλονίκης                4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 3 αγωνιστικές):

ΟΜΑΔΑ                             ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΣ Πέρα  Αθηνών              6

-. ΠΚΔ Ταύρου                     6

3. ΑΕ Αθηνά  Μαγκουφάνας  5

-. ΔΑΟ Ταύρου                     5

5. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης        4

-. Ολυμπιακός                      4

7. ΠΑΛ Φοίνικες  Πάτρας      3

-. ΑΟ Ταταύλα                       3

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports