Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε η δίκη για την απαγωγή Παναγόπουλου

Ξεκίνησε η δίκη για την απαγωγή Παναγόπουλου

Διαφωνία δικηγόρων για το αποδεικτικό υλικό

Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού ξεκίνησε σήμερα η δίκη των απαγωγέων του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. 20 τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2010 στο Καβούρι της Αττικής σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Από τους 20 που κάθησαν σήμερα στο εδώλιο οι 13 βρίσκονται στη φυλακή ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Μάχη αναμένεται να γίνει μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης για το υλικό που υπάρχει, τα περιβόητα CDs με τους μαγνητοφωνημένους διαλόγους των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έχουν αμφισβητήσει τη νομιμότητα του αποδεικτικού υλικού. Από τους κατηγορούμενος μόνο ο Απ. Πετράκης έχει αποδεχθεί την ευθήνη για την απαγωγή Παναγόπουλου σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους συγκατηγορούμενούς του, που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με τον ρόλο που τους αποδίδει το κατηγορητήριο.

Ήδη, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έχουν αμφισβητήσει τη νομιμότητα του αποδεικτικού υλικού, αλλά και την ερμηνεία που είχαν δώσει στις συνομιλίες τους οι διωκτικές Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι Απ. Πετράκης, έχει αναλάβει την ευθύνη για την απαγωγή του εφοπλιστή, σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους συγκατηγορούμενούς του, που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με τον ρόλο που τους αποδίδει το κατηγορητήριο. Πηγή: Newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις