Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προσέλαβαν πιθήκους ως μπράβους για ασφάλεια

Προσέλαβαν πιθήκους ως μπράβους για ασφάλεια

Οι αρχές στο Δελχί για τα γήπεδα της Κοινοπολιτείας

Οι αρχές στο Δελχί έχουν αναπτύξει ένα βοηθητικό σώμα μεγάλων μαύρων πιθήκων λανγκούρ στους χώρους των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, με σκοπό να τρομάζουν τους μικρότερους πίθηκους. Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 10 λανγκούρ έχουν αναλάβει υπηρεσία έξω από ορισμένους χώρους στην ινδική πρωτεύουσα.

Το Δελχί έχει 28 λανγκούρ και άλλοι 10 έχουν μεταφερθεί από το γειτονικό κράτος Ρατζαστάν.

Χιλιάδες πίθηκοι περιφέρονται στο Δελχί, κυρίως γύρω από τα κυβερνητικά γραφεία και θεωρούνται δημόσιος μπελάς. Είναι ένας επιθετικός τύπος μαϊμούς με μακριές ουρές και σκούρα πρόσωπα.

Τα γήπεδα πυγμαχίας και τα στάδια χόκεϊ θεωρούνται ιδιαίτερα ευάλωτα στην απειλή πιθήκων και τέσσερα λανγκούρ θα περιπολούν τα δύο γήπεδα και άλλα δύο θα είναι σε επιφυλακή.

Για πολλά χρόνια τα ζώα έχουν προκαλέσει όλεθρο, καθώς ανεβαίνουν σε τρένα του μετρό της πόλης και περιφέρονται στο κοινοβούλιο.

Έχουν εισβάλλει στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργείο Άμυνας. Ωστόσο απαγορεύεται να θανατώνονται επειδή πολλοί Ινδοί τα θεωρούν ιερά.

Μετά από μία από τις ισχυρότερες εποχές μουσώνων εδώ και χρόνια, το Δελχί επίσης αγωνίζεται με μια μεγάλη επιδημία δάγγειου πυρετού που προκαλείται από τα κουνούπια που αναπαράγονται σε λιμνάζοντα νερά. Τα ψάρια που τρώνε τα κουνούπια έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετηθεί στη λίμνη στο Χωριό των Αγώνων για την προστασία των αθλητών από δάγκειο πυρετό, μια ιογενή λοίμωξη που μεταδίδεται στους ανθρώπους από τα θηλυκά κουνούπια Aedes.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports