Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόψε (21:45), Παναθηναϊκός - Κοπεγχάγη για μία θέση στους "16"

Απόψε (21:45), Παναθηναϊκός - Κοπεγχάγη ...

Για το πρώτο "τρίποντο" στο φετινό Champions League παραττάσεται ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Κοπεγχάγη κοντράρονται απόψε στις 21:45 στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους "16". Οι Δανοί έχουν ήδη τρεις πόντους στον όμιλο μετά την νίκη τους με 1-0 επί της Ρουμπίν στον πρώτο αγώνα, ενώ οι "πράσινοι" επιθυμούν απόψε να κάνουν "σεφτέ".

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρουμπίν Καζάν στη Ρωσία, και θέλει τη νίκη στη δύσκολη αυτή έδρα, ώστε να θέσει από νωρίς τις βάσεις για την πρώτη θέση του ομίλου, μετά και την "πεντάρα" επί του Παναθηναϊκού πριν από δύο εβδομάδες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Νιόπλιας θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει την ομάδα με το σύνηθες 4-2-3-1, με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τον Γιόσου Σαριέγκι δίπλα στον Ζιλμπέρτο.

Δεξί μπακ θα είναι ο Μαρίνος και αριστερό ο Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Κατσουράνης με τον Σιμάο και ο Λουίς Γκαρσία θα είναι στον άξονα. Αριστερά θα κινείται ο Λέτο και δεξιά ο Νίνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ιωαννίδης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καραγκούνης, Δημούτσος, Πλεσί και Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports