Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Όχι πανικός από την πρώτη απώλεια...

Παναχαϊκή: Όχι πανικός από την πρώτη απώλεια...
Μάτσας Μάρκος

Ανασύνταξη ενόψει του ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στην Πάτρα

Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα της ήττας της Παναχαϊκής από τον Ασπρόπυργο είναι το σταύρωμα των παικτών της ομάδας. Η Παναχαϊκή για άλλη μια χρονιά είναι το θεωρητικό φαβορί του νοτίου ομίλου της επονομαζόμενης και Football League 2 και αυτό προφανώς γεμίζει άγχος τους ποδοσφαιριστές και απαιτήσεις τους κοκκινόμαυρους φιλάθλους.

Αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα του Γιώργου Μαραντά είναι ανασυγκρότηση και γερή προσπάθεια να δείξει το πρόσωπο που έδειξε στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη με τον Βύζαντα για το κύπελλο.

Για την ίδια διοργάνωση την Τετάρτη στην Πάτρα γίνεται ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ομάδα της Football League. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο νικητής αυτού του παιχνιδιού θα αγωνιστεί σε μονό νοκ άουτ παιχνίδι με ομάδα της Superleague στην έδρα του. Και παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και πρεστίζ τα έχει ανάγκη η πατρινή ομάδα και η πόλη γενικότερα.

Τέλος ας φέρουν στην μνήμη τους όσοι τρέχουν να ξεγράψουν από την πρώτη αγωνιστική την Παναχαϊκή, το προ τριετίας αήττητο σερί της ομάδας της πρώτες 8 αγωνιστικές και μάλιστα χώρις να δεχθεί γκολ, που μετατράπηκε σε φιάσκο και 3η θέση στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πρέπει από πολλούς να γίνει κατανοητό. Η Γ' Εθνική ή Football League 2 όπως μετονομάστηκε, είναι ένας μαραθώνιος 38 αγωνιστικών που πάνω απ'όλα χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports