Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ειδικές ρυθμίσεις για τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Κέρκυρα και ΑΕΚ στη Πάτρα

Ειδικές ρυθμίσεις για τον αγώνα της Κυρι...

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αφορμή τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΚ προέβη σε ειδικές ρυθμίσεις για την αποφυγή επεισοδίων. Οι ρυθμίσεις θα έχουν ως εξής:

"Την Κυριακή 29-8-2010 και ώρα 20:30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League), μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο πλαίσιο  των αποφάσεων που ελήφθησαν, καθώς και του επιχειρησιακού σχεδιασμού υλοποίησής τους, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • Οι θύρες  του γηπέδου θα ανοίξουν την 18:20 ώρα
  • Η πρόσβαση των φιλάθλων προς τις θύρες εισόδου των κερκίδων, θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 1 και 3
  • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στα σημεία των προσβάσεων στις συμβολές των οδών Σεφέρη – Ρίτσου, Πατρών Κλάους – Ρίτσου και έξωθι κολυμβητηρίου Πέπανος και ακολούθως ενδελεχής σωματική έρευνα έξω από τις θύρες, ώστε να αποκλειστεί η είσοδος προσώπων που δεν κατέχουν εισιτήριο, η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων στην αθλητική εγκατάσταση και βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
  • Υπενθυμίζεται ότι τα αντικείμενα που απαγορεύονται εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι κυρίως:
  • Βεγγαλικά, καπνογόνα, κροτίδες, εμπρηστικοί μηχανισμοί και γενικά εύφλεκτες ύλες.
  • Αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενέργειες βίας, όπως μεταλλικά αντικείμενα, κοντάρια, πλαστικά μπουκάλια κ.λπ.  !
  • Δείκτες λέιζερ
  • Πανό – πλακάτ με προκλητικά ή υβριστικό περιεχόμενο
  • Ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες.
  • Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, εκτός του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
  • Απαγορεύεται η κατοχή, η διανομή και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, εντός της αθλητικής εγκατάστασης.
  • Οι φίλαθλοι, για την διευκόλυνσή τους και την αποφυγή καθυστερήσεων ή ταλαιπωριών κατά τη διαδικασία του ελέγχο, να εφοδιασθούν έγκαιρα τα εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται από ώρα 11:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου. Επίσης, θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στην αθλητική εγκατάσταση και να συνεργάζονται με το προσωπικό ασφαλείας.
  • Για την διευκόλυνση της μετάβασης και αποχώρησης των φιλάθλων από και προς την αθλητική εγκατάσταση, θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις Υπηρεσίες Τροχαίας. Συγκεκριμένα, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Πατρών Κλάους από Πέλοπος έως κόμβο Κούκου και στις οδούς Ρίτσου, Σεφέρη, Καβάφη, Ολύνθου. Επίσης, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στις προαναφερόμενες οδούς και από τον κόμβο Κούκου έως τον κόμβο Carrefour.
  • Η αστική συγκοινωνία θα διεξάγεται μέσω των οδών Καλαβρύτων – Ακρωτηρίου – Αυλώνος – Μ. Αλεξάνδρου – Πατρών Κλάους και αντιστρόφως.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του ποδοσφαίρου  αποτελούν γιορτή του αθλήματος και οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε  ώστε να αποτρέψουμε φαινόμενα και πράξεις βίας, που αμαυρώνουν το άθλημα και τη χώρα μας γενικότερα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports