Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Άνετη πρόκριση του Άρη στους ομίλους

Europa League: Άνετη πρόκριση του Άρη στ...

1-1 με την Αούστρια.

Ο Άρης ήξερε τι ήθελε και το πήρε κόντρα στην Αούστρια στη Βιέννη. Το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με το 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης, τον στέλνει στο Μονακό, όπου εκεί αύριο θα μάθει στην κλήρωση τους αντιπάλους του για τους ομίλους του Europa League.

Ο Κάρλος Ρουίς με ψύχραιμο σου στο 41' ολοκλήρωσε ιδανικά την προσπάθεια του Τόνι Κάλβο και από εκείνο το σημείο και ύστερα όλα έγιναν πολύ πιο απλά για την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Kούπερ, καθώς οι Αυστριακοί θα έπρεπε στη συνέχεια για να προκριθούν να πετύχουν τρία τέρματα.

Εν τέλει, το μόνο που κατάφεραν -με τον Άρη να αμύνεται σωστά και να φαντάζει πάντοτε επικίνδυνος- ήταν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 56' με δυνατό σουτ του Λιντς.

Κλειδί στην επικράτηση του Άρη ήταν το πρέσινγκ σε όλους του χώρους, που είχε δώσει εντολή ο Κούπερ να γίνεται από το πρώτο λεπτό, αλλά και η ικανότητα του Ρουίς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα σκόραρε και στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι που αγωνίστηκε με τη φανέλα των κιτρίνων, με το πρώτο να είναι η νίκη επί της Αούστριας στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

Αούστρια Βιέννης (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Τρογιάνσκι (62' Στάνκοβιτς), Μαργκράιτερ, Ντράγκοβιτς, Χλίνκα, Κλάιν, Λινζ, Γιουν, Λιντλ (46' Σουμάχερ), Μπάουγκμαρτλινγκερ, Σούτνερ (74' Λέοβατς)

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο (57' Τσεσνάουσκις), Τόχα (55' Πρίττας), Κόκε, Ρουίς (74' Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports