Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Δείχνει" Ξάνθη η Παναχαϊκή για τον Σήφη Λαμπρόπουλο

"Δείχνει" Ξάνθη η Παναχαϊκή γι...
Κόντης Γιάννης

" Προσπαθεί με ανέντιμο τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του"

 

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει την Π.Α.Ε. Ξάνθη γιατί αυτή βρίσκεται πίσω από όλες τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή Σήφη Λαμπρόπουλου.
Ο Σήφης Λαμπρόπουλος έχει συμβόλαιο με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ακολούθησε την προετοιμασία της Π.Α.Ε. Ξάνθης και προσπαθεί με ανέντιμο τρόπο να αναγκάσει την Παναχαϊκή να λύση το συμβόλαιο του.
Ο ποδοσφαιριστής ενώ κλείνει ραντεβού μα τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια νομίζοντας ότι έτσι η Π.Α.Ε. δεν θα ενεργοποιηθεί στην εκδίκαση της εφέσεως του, δεν πηγαίνει στα προγραμματισμένα ραντεβού όπως έγινε χτες το βράδυ και για άλλη μια φορά κλείνει το κινητό του.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα καταγγείλει στον αθλητικό δικαστή την Π.Α.Ε. Ξάνθη για όλες τις παράνομες ενέργειες της.
Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι πέρασε η εποχή που η Παναχαϊκή ήταν ‘ξέφραγο αμπέλι’ και με μια απλή προσφυγή όλοι έμεναν ελεύθεροι.
Ο ποδοσφαιριστής Σήφης Λαμπρόπουλος έχει ήδη τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί απουσίαζε από τις προπονήσεις μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της προσφυγής όπου η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κέρδισε με ψήφους 3-0 κατά του Σήφη Λαμπρόπουλου και θα κριθεί και πάλι σε απολογία αφού εδώ και τρεις μέρες έχει πάλι εξαφανιστεί παρότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει θέσει στην διάθεση του και προπονητή και γυμναστή.Υπε

Υπεύθυνη για την τροπή που έχει πάρει η περίπτωση του ποδοσφαιριστή Σήφη Λαμπρόπουλου, η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της "δείχνει" την ΠΑΕ Ξάνθη. Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει την Π.Α.Ε. Ξάνθη γιατί αυτή βρίσκεται πίσω από όλες τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή Σήφη Λαμπρόπουλου.

Ο Σήφης Λαμπρόπουλος έχει συμβόλαιο με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ακολούθησε την προετοιμασία της Π.Α.Ε. Ξάνθης και προσπαθεί με ανέντιμο τρόπο να αναγκάσει την Παναχαϊκή να λύση το συμβόλαιο του. Ο ποδοσφαιριστής ενώ κλείνει ραντεβού μα τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια νομίζοντας ότι έτσι η Π.Α.Ε. δεν θα ενεργοποιηθεί στην εκδίκαση της εφέσεως του, δεν πηγαίνει στα προγραμματισμένα ραντεβού όπως έγινε χτες το βράδυ και για άλλη μια φορά κλείνει το κινητό του. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα καταγγείλει στον αθλητικό δικαστή την Π.Α.Ε. Ξάνθη για όλες τις παράνομες ενέργειες της. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι πέρασε η εποχή που η Παναχαϊκή ήταν "ξέφραγο αμπέλι" και με μια απλή προσφυγή όλοι έμεναν ελεύθεροι.

Ο ποδοσφαιριστής Σήφης Λαμπρόπουλος έχει ήδη τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί απουσίαζε από τις προπονήσεις μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της προσφυγής όπου η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κέρδισε με ψήφους 3-0 κατά του Σήφη Λαμπρόπουλου και θα κριθεί και πάλι σε απολογία αφού εδώ και τρεις μέρες έχει πάλι εξαφανιστεί παρότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει θέσει στην διάθεση του και προπονητή και γυμναστή".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports