Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δις ισόβια και 30 έτη για το φόνο Παπανδρέου και Κουλούρη που είχε συγκλονίσει την Πάτρα - Ομολόγησε ο 36χρονος δράστης

Δις ισόβια και 30 έτη για το φόνο Παπανδ...

Η συγκατηγορούμενη του δράστη καταδικάστηκε με την ίδια ποινή

Συγκλόνισε τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας η υπόθεση του διπλού φονικού της Ρεγγίνας Παπανδρέου  και της Κωνσταντίνας Κουλούρη. Δράστης και των δύο φόνων ο 36χρονος Κωνσταντίνος Κουτρουμάνος, που καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 30 ετών.

Συγκατηγορούμενή του η 46χρονη Γεωργία Φωτίου που επίσης καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 30 ετών. Ο δράστης είχε σκοτώσει την 82χρονη Ρεγγίνα Παπανδρέου με 36 μαχαιριές, ενώ την 84χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη την είχε πνίξει με τα χέρια του.

Ο 36χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και προσπάθησε μέχρι τέλους να πάρει επάνω του όλες της κατηγορίες, λέγοντας στους δικαστές οτι η συγκατηγορουμένη του, με την οποία έχουν ένα εξώγαμο παιδί, δεν είχε σχέση.

Το ζευγάρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού, ληστεία από κοινού, ηθική αυτουργία σε κλοπές κατʼ εξακολούθηση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άμεσα συνέργεια σʼ αυτή, ληστεία και άμεση συνέργεια σʼ αυτή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις