Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταζητούμενος για φόνο στην Κύπρο, ο ληστής με τους ομήρους χθες στην Εθνική

Καταζητούμενος για φόνο στην Κύπρο, ο λη...

Είχε δολοφονήσει έναν 70χρονο ιδιοκτήτη καμπαρέ στη Λεμεσό

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός δήλωσε ότι οι κυπριακές αρχές αναμένουν επίσημη ενημέρωση από τις ελληνικές σχετικά με τις προθέσεις τους για έναν από τους τρεις συλληφθέντες κατά τη χθεσινή ληστεία υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Πειραιά, ο οποίος καταζητείται στην Κύπρο για φόνο. Πρόκειται για ομογενή, 36 χρόνων, ο οποίος κράτησε ομήρους μέσα στην Τράπεζα και παραδόθηκε ύστερα από δύο ώρες.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός, ο συλληφθείς καταζητείτο εδώ και αρκετό καιρό από τις ελληνικές αρχές με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για το φόνο του Μιχάλη Κακαθύμη, 70 χρόνων, πρώην ιδιοκτήτη καμπαρέ στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε στις 17/07/2009.

"Εάν θα εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και εάν θα κινηθεί η διαδικασία έκδοσης και παράδοσης του συλληφθέντα ομογενή στις κυπριακές αρχές, είναι θέμα για το οποίο αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένης της σοβαρότητας του αδικήματος στην Αθήνα", είπε ο κ. Κατσουνωτός.

Για το φόνο είχε εκδοθεί πρόσφατα στις κυπριακές αρχές και άλλος Ελληνας υπήκοος, που φέρεται να ήταν ο διοργανωτής του φόνου.

Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, ο συλληφθείς ήταν ο άνθρωπος που πυροβόλησε επανειλημμένα τον Κακαθύμη από κοντινή απόσταση, εκτελώντας "συμβόλαιο θανάτου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις