Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκαναν την ανάγκη τους σε πισίνα ξενοδοχείου και συνελήφθησαν...

Έκαναν την ανάγκη τους σε πισίνα ξενοδοχ...

Ό,τι κι αν κάνετε, μην καλέσετε αυτούς τους δύο στο επόμενο πάρτι πισίνας.

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Φλόριντα αναγκάστηκε να κλείσει την πισίνα του, όταν δύο έφηβοι παραβίασαν πολλές περιφράξεις ασφαλείας και άφησαν τα περιττώματά τους στην πισίνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι ύποπτοι άφησαν το... στίγμα τους στην πισίνα του Renaissance Vinoy Resort & Golf Club στην 5η Λεωφόρο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Mike Puetz, δήλωσε ότι οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, δείχνουν τον 18χρονο Άντριου Χάρις και τον 19χρονο Μάικλ Κλέιν να σκαρφαλώνουν στους φράκτες και να εισέρχονται στο χώρο της πισίνας.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας το βίντεο δείχνει τον Χάρις να τα... κάνει στο σορτς του, έπειτα να βάζει το χέρι του μέσα στο σορτσάκι του και να πετάει τα περιττώματά του σε όλη την πισίνα. Η αστυνομία λέει ότι ο Χάρις, στη συνέχεια άρπαξε μια άλλη χούφτα από περιττώματα, πασαλείβοντας τα στον πυθμένα της πισίνας σχηματίζοντας το «X».

Και οι δύο έφηβοι, ανέβηκαν έπειτα στο τζακούζι του ξενοδοχείου, όπου η αστυνομία τους ανακάλυψε λίγο αργότερα.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν στην αστυνομία ότι θα πρέπει να αδειάσουν το νερό της πισίνας για να καθαριστεί, ενώ αναγκάστηκαν να επιστρέψουν χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση στους επισκέπτες που ανέμεναν να περάσουν την Πέμπτη στην πισίνα.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις