Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αιγείρα: Φιλικός αγώνας παλαιμάχων προς τιμή του διεθνούς Σπύρου Οικονομόπουλου

Αιγείρα: Φιλικός αγώνας παλαιμάχων προς ...

ΑΕΚ VS ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Σπουδαίος φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγείρας. Η ομάδα Παλαιμάχων της Α.Ε.Κ. αντιμετώπισε μεικτή ομάδα παλαιμάχων της Αιγιαλείας προς τιμήν του Ακρατινού  Διεθνή Τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ Σπύρου Οικονομόπουλου, αλλά και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα των εισιτηρίων δόθηκαν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ  Α.με.Α. " Ζωοδόχος Πηγή " Αίγιου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνας Αθανάσιος εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ο Δήμαρχος Αιγείρας κ. Δημήτρης Μυλωνάς, ο Αντινομάρχης Υγείας κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ο Πολιτευτής της ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,  ο Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Αποστολόπουλος, ο αρχηγός της μειοψηφίας του Δήμου Αιγείρας κ. Παναγιώτης Γιαννούλης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος π. Χαράλαμπος Καρούζος και πλήθος κόσμου.

Παραβρεθήκαν το ΔΣ και τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ, που παρακολούθησαν τον αγώνα και φωτογραφήθηκαν με τους Παλαιμάχους ,οι οποίοι  τους μοίρασαν φανέλες της Α.Ε.Κ.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό τους ήχους του ύμνου του Α.Ε.Κ. και τα συνεχή χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων. Τελικό σκορ 3 – 0 υπέρ της Α.Ε.Κ. Σκόρερ για την ομάδα της Α.Ε.Κ. ήταν οι Δαδίτσος, Θεοδωρίδης και Μανώλης Παπαδόπουλος.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύθηκαν, οι Παλαίμαχοι της Α.Ε.Κ.  ο διεθνής τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Σπύρος Οικονομόπουλος, η ομάδα του Παναιγειρατικού, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Δούρος, ο Αρχιδιαιτητής Αχαιας Τηλιγάδας Σωτήρης, οι βοηθοί διαιτητές Δημήτρης Γκόντας και Παναγιώτης Φράγγος. H ομάδα Παλαιμάχων της Α.Ε.Κ. βράβευσε τον Αντιδήμαρχο Αιγείρας Σωτήρη Διαμαντόπουλο.

Αρχηγός της αποστολής της Α.Ε.Κ. ήταν  ο Πατριάρχης της ομάδος  Δημήτρης Τράγος με προπονητές τους Συμιγδαλά, Αντωνόπουλο με πολλά γνωστά ονόματα και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως οι Παπαιωάννου Μίμης, Αρδίζογλου, Τόσκας, Λέτσας, Ζήσης, Καραφέσκος, Στυλιανόπουλος, Δαδίτσος, Παπαδόπουλος Μανώλης, Παπαιωάννου Πάυλος, Οικονομόπουλος Σπύρος, Παπακοστούλης, Θεοδωρίδης, Σαββίδης, Πορφύρης, Εξαρχίδης, ο Κύπριος Τάσσος και πολλοί άλλοι.

Την ομάδα παλαιμάχων της μεικτής Αιγιαλείας προπονητής της οποίας είναι ο Νικολάκης Αντωνόπουλος, αποτελούσαν οι: Σπανός Γιώργος, Μανωλόπουλος Θανάσης, Κούρτης Ανδρέας, Σκαρπέτης Ανδρέας, Κρικέτος Παναγάκης, Παπαγεωργόπουλος Κώστας, Ψαρράκος Γιάννης, Τσαπικούνης Νίκος, Λυμπερόπουλος Ντίνος, Μπαλαφούτης Δημήτρης, Μπαβιώλης Σάκης, Γιαννόπουλος Δημήτρης, Δημόπουλος Ηλίας, Παλαιολογόπουλος Γιάννης, Καραγιαννάκης Κώστας, Μαυρόπουλος Θανάσης, Μίχαλος Βασίλης, Καρβούνης Θανάσης, Σπυρόπουλος Αλέκος και Θεοφυλακτόπουλος Νίκος.

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκε δεξίωση για την  ομάδα της Α.Ε.Κ. και τους διαιτητές σε παραλιακό εστιατόριο της Αιγείρας. Υπεύθυνος και εμπνευστής της εκδήλωσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Αιγείρας, Σωτήρης Διαμαντόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports