Σε συμφωνία και με Δημήτρη Σουλτανόπουλο η ΕΑΠ
Στην Πάτρα, αναμένεται ο Γιώργος Στεφάνου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να υπογράψει στην ΕΑΠ. Ο έμπειρος αθλητής πλέον, μπορεί να θεωρείται παίκτης της ΕΑΠ αφού τα έχει βρει σε όλα με τους μελανόλευκους και απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του με την Πατρινή ομάδα.
Πάντως ο Γιώργος Στεφάνου στο στενό του περιβάλλον δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ΕΑΠ τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα βρήκαμε με την ΕΑΠ. Θεωρώ ότι η Πατρινή ομάδα τα τελευταία χρονιά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή είναι και οι πρόθεση των διοικούντων της και για τη νέα χρονιά».
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού, Δημήτρη Σουλτανόπουλου στην ΕΑΠ. Ο μάνατζερ του παίκτη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ΕΑΠ και αφού τακτοποιήθηκαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες οριστικοποίησαν τα συμφωνία τους και ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος θα φορέσει τη μελανόλευκη φανέλα τη νέα χρονιά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










