Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο "πεινασμένος" Κάρλος Τέβες

Ο "πεινασμένος" Κάρλος Τέβες

Ο παίκτης της Αργεντινής δεν μπορεί να διανοηθεί πως δεν θα πάρει το τρόπαιο

Θέλει το Κύπελλο και ούτε καν μπορεί να διανοηθεί πως δεν θα το πάρει... Ο λόγος για τον «πεινασμένο» Κάρλος Τέβες, ο οποίος εμφανίστηκε ανυπόμονος για τον προημιτελικό με την Γερμανία και σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαι πεινασμένος για δόξα κι έτσι δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα πάρουμε το Κύπελλο», δήλωσε ο άσος της Αργεντινής και συνέχισε: «Δεν δέχομαι ότι μπορεί να ηττηθούμε από την Γερμανία, θα ήταν πολύ λυπηρό».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε από θέση οφσάιντ και το... παραδέχτηκε: «Το ξέρω ότι ήμουν σε θέση οφσάιντ και αρχικά νόμισα ότι το γκολ θα ακυρωνόταν. Τελικά όμως το αποτέλεσμα ήταν θετικό και για μένα και για την ομάδα».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε με... περίσσια δόση αλαζονείας: «Περισσότερο φοβόμουν το Μεξικό από την Γερμανία. Κι αυτό γιατί οι Μεξικάνοι παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα είχαμε υποφέρει εάν δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στα σωστά χρονικά σημεία».

«Είμαι πεινασμένος για δόξα κι έτσι δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα πάρουμε το Κύπελλο», δήλωσε ο άσος της Αργεντινής και συνέχισε: «Δεν δέχομαι ότι μπορεί να ηττηθούμε από την Γερμανία, θα ήταν πολύ λυπηρό».  Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε από θέση οφσάιντ και το... παραδέχτηκε: «Το ξέρω ότι ήμουν σε θέση οφσάιντ και αρχικά νόμισα ότι το γκολ θα ακυρωνόταν. Τελικά όμως το αποτέλεσμα ήταν θετικό και για μένα και για την ομάδα».  Καταλήγοντας, υπογράμμισε με... περίσσια δόση αλαζονείας: «Περισσότερο φοβόμουν το Μεξικό από την Γερμανία. Κι αυτό γιατί οι Μεξικάνοι παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα είχαμε υποφέρει εάν δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στα σωστά χρονικά σημεία».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports