Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καμμιά εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού

Καμμιά εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού

Την άλλη εβδομάδα η προσπάθεια για εκλογή προέδρου

Δεν φαίνεται να προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα στην κρίσιμη συνάντηση που είχε χθες Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τους μετόχους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Παναγιώτη Δάβαρη και την συμμετοχή του Παύλου Γιαννακόπουλου στα γραφεία του ομίλου Βαρδινογιάννη. Μοναδικός αλλά δικαιολογημένος απόντας ο Μιχάλης Ζολώτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα που "καίνε" συζητήθηκαν ξανά, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Για την ανάδειξη αντικαταστάτη του Πατέρα, θα γίνει συζήτηση και πάλι την επόμενη Τρίτη (06/07)ή την Τετάρτη (07/07) με προοπτική, αν υπάρξει συναίνεση να υπάρχει πρόεδρος την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Αντίθετα, για το μείζον ζήτημα της διαπραγμάτευσης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ο Τζίγγερ έδειξε αρκετά ενοχλημένος απ' όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Στο τραπέζι ειπώθηκε ότι σωστό είναι να γίνει συζήτηση, πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα, για να τελειώσει το θέμα, κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι.

Ετσι, ζήτησε να μην σέρνεται άλλο το θέμα της πιθανής αγοραπωλησίας, που βλάπτει πάνω απ' όλους τον σύλλογο με όσα αναφέρονται καθημερινά στα ΜΜΕ. Τέλος διευκρίνησε για μια ακόμα φορά πως είναι διαθετεθειμένος να συζητήσει μια σοβαρή πρόταση που θα έχει όμως στοιχεία και αριθμούς.

Και η Γαλατά για Γκοβού

"Σφήνα" στον Παναθηναϊκό φέρεται να μπαίνει η περσινή αντίπαλος του "τριφυλλιού" στο Europa League, Γαλατασαράι για την υπόθεση απόκτησης του Σίντεϊ Γκοβού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Vatan", η Γαλατά προτίθεται να δαπανήσει περίπου 2.000.000 ευρώ για την απόκτηση του διεθνή Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι Τούρκοι να φτάσουν και τα 2,5 καλύπτωντας τις απαιτήσεις του 30χρονου δεξιού εξτρέμ προκειμένου να τον πείσουν μετακομίση στην γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα βασικός αντίπαλος της Γαλατασαράι για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Λιόν είναι ο Παναθηναϊκός, αναφέροντας πως το "τριφύλλι" έχει καταθέση πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου ανάλογες (2.000.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports