Έχει συμφωνήσει προφορικά με Πιλάβιο, έρχεται σήμερα για τα τυπικά
Μετά την αποχώρηση του Όττο Ρεχάγκελ από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, όπως αναμενόταν, αντικαταστάτης του πρόκειται να είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα 28/06, στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ το ενδεχόμενο να αναλάβει την καθογήση της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια (τουλάχιστον).
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία μεταξύ του Σάντος και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, και πως μένουν πια μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.
Ο πορτογάλος προπονητής θα αναλάβει να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην τελική φάση του Euro 2012. H πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος αναμένεται να -εφόσον όλα πάνε καλά- ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










