Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με διαγραφή κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια στη Λαμία

Με διαγραφή κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για...

Πρόταση ο τελικός να γίνει ανάμεσα σε Δούκα και Βριλλήσια

Εξοντωτικές αναμένεται να είναι οι τιμωρίες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τα θλιβερά επεισόδια της Λαμίας -στο περιθώριο του φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο χάντμπολ. Όπως προέκυψε από τη συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας χάντμπολ, Σίμου Λαζαρίδη και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, η τιμωρία των δύο ομάδων θα είναι αυστηρότατη και παραδειγματική.

Με 1 έως 12 αγωνιστικές αποκλεισμό, 1 έως 5 κεκλεισμένων των θυρών και από 60.000 ευρώ πρόστιμο κινδυνεύουν οι δύο «Δικέφαλοι», (σε δυσχερέστερη θέση είναι η «Ένωση» γιατί είναι υπότροπη), ενώ ακραίο, αλλά υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο ακόμα και της διαγραφής των δύο ομάδων!

Ο κ. Μπιτσαξής, από την πλευρά του, απάντησε σε σχετική ερώτηση, ότι το θέμα των οργανωμένων-μαζικών μετακινήσεων των οπαδών θα επανεξεταστεί, ενώ χαρακτήρισε, επίσης, ως αυτονόητη την απόφαση του ΟΠΑΠ να μην χρηματοδοτήσει τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε, όμως, ότι «δεν είναι λογικό να μην υπάρχουν μετακινήσεις οπαδών στο χάντμπολ». Οι εκθέσεις του παρατηρητή του αγώνα έχουν φτάσει στα γραφεία της ομοσπονδίας, ενώ η έκθεση της αστυνομίας βρίσκεται, ήδη, στο γραφείο του αθλητικού δικαστή, ο οποίος αναμένεται εντός τριών ημερών να καλέσει σε απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, ενώ πρόθεση της ομοσπονδίας ήταν να μην απονεμηθεί φέτος το κύπελλο, υπάρχει πρόταση να γίνει, τελικά, o τελικός ανάμεσα σε Δούκα και Βριλήσσια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports