Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Η γνωστή κυλότα του ελληνικού ποδοσφαίρου Πέτρος Σταθάκης δεν τίμησε την πρόσκληση μας"

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Η γνωστή κυλότα του...

Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με νέα της ανακοίνωση ευχαριστεί τους Πατρινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας, ενώ τους καλεί να συνεχίσουν να την στηρίζουν προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο.

Επίσης η πατρινή ΠΑΕ προέβη σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Πέτρο Σταθάκη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες οπαδούς  της και τους οργανωμένους που επέλεξαν να βοηθήσουν την ομάδα, αφού αρχηγοί άλλων οργανωμένων με κασκόλ του Ολυμπιακού επέλεξαν να παρακολουθήσουν μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τον αγώνα και υποσχόμεθα ότι θα κάνει κάθε ενέργεια ώστε από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε τους μικρούς σε ηλικία αλλά μεγάλους σε αξία ποδοσφαιριστές μας να οδηγήσουν την ομάδα στην SuperLeague.

Τέλος το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα που η γνωστή κυλότα της Ηλιούπολης του Τσακογιάννη, του Μακρή και του Ελληνικού ποδοσφαίρου Πέτρος Σταθάκης δεν τίμησε την πρόσκληση μας να παρακολουθήσει τον αγώνα από τα επίσημα αλλά προτίμησε μαζί με τους εντιμότατους φίλους του Χορταράκια και Δελλή να παρακολουθήσουν τον άνισο αγώνα εναντίον του ισόβιου Πρωταθλητή Ελλάδος μαζί με τους εγκληματίες οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι πριν λίγη ώρα είχαν μαχαιρώσει τους οπαδούς μας.

Λυπούμαστε  ιδιαίτερα που το γνωστό πεντακοσάρικο για την μανούλα και την αδερφούλα δεν θα εισπραχτεί αφού πια δεν είναι πρόεδρος ούτε μεγαλομέτοχος ο κ. Κούγιας .

Το γνωστό κλάμα ευγνωμοσύνης από την γνωστή δίμετρη κυλότα δεν θα το απολαύσουμε φέτος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports