Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με εξαιρετική άμυνα ο Απόλλωνας επικράτησε με 64-53 του Άρη

Με εξαιρετική άμυνα ο Απόλλωνας επικράτη...

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους "μελανόλευκους" φιλάθλους

Ο Απόλλωνας πήρε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη με 64-53 από τον Άρη για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών, σήμερα στο κατάμεστο κλειστό της Περιβόλας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά για τον Απόλλωνα και αυτό φάνηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου, στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 10-10.

Στη συνέχεια όμως οι "μελανόλευκοι" εμφανώς βελτιωμένοι στην επίθεση και συνεχίζοντας την υποδειγματική άμυνα πήραν μία σημαντική διαφορά στο ημίχρονο με 32-19.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο ο Άρης έκανε την αντεπίθεσή του καταφέρνοντας να μειώσει σε 47-40.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα διατηρώντας μία σημαντική διαφορά ακόμη και όταν έχασε με πέμπτο φάουλ τον Τέρνερ λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά τους όμως οι "κιτρινόμαυροι" δεν έδειχναν να τα παρατάνε και η αλήθεια είναι ότι πάλεψαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιζαν χωρίς ξένους.

Έτσι 41'' πριν τη λήξη η διαφορά ήταν στους δέκα πόντους (61-51) και όπως ήταν λογικό το ματς είχε κριθεί, αφού ο Απόλλωνας δεν έδειχνε διατεθειμένος να το χάσει και ο Άρης να απειλήσει, τελειώνοντας με 64-53.

Τα 10λεπτα: 10-10, 32-19, 47-40, 64-53.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): ΜακΚόλουμ 15, Αργυρόπουλος 9, Γκραντ 14, Λιανός 2, Πέτροβιτς 2, Κρόλο 6, Λυμπέρης, Κλάιμπερ 10, Ζαφείρης, Τέρνερ 6.

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Πάσαλιτς 9 (1), Χαντ, Πελεκάνος 5 (1), Τσιάρας 2, Ασημακόπουλος 3 (1τρίπ., 11ριμπ.), Καραποστόλου 9 (1), Χαρίσης 5, Μποχωρίδης Λ. 3 (1), Σαρικόπουλος 8, Βεργίνης 9 (1), Τσακαλέρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports