Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινά σήμερα η ανακατασκευή του οδοστρώματος στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Ξεκινά σήμερα  η ανακατασκευή του οδοστρ...

Ποια έργα θα γίνουν σε άλλες περιοχές της Πάτρας

Από σήμερα Τετάρτη και έως το Σάββατο ξεκινούν εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στο οδόστρωμα της Ηρώων Πολυτεχνείου, στο κομμάτι του δρόμου από την Πύλη 7 έως τον Μείλιχο. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της παρέμβασης που γίνεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου καθώς, σε μεταγενέστερο χρόνο, θα υπάρξει και έργο ανακατασκευής του οδοστρώματος, στο τμήμα από τον Μείλιχο έως την οδό Κανελλοπούλου (διασταύρωση Κολυμβητηρίου).

Ήδη η Αντιδήμαρχος Ελπίδα Βασιλοπούλου έχει δώσει εντολές ώστε το αργότερο μέχρι το Σάββατο να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και να μετριαστεί έτσι, τουλάχιστον από πλευράς χρόνου, η ταλαιπωρία των οδηγών. Στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αυτές τις τέσσερις μέρες, θα υπάρχει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και ήδη έχει γίνει συνεννόηση ώστε η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία να βρίσκονται εκεί και να ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.

"Θα ζητήσουμε ξανά την κατανόηση των οδηγών, των περιοίκων και των καταστηματαρχών και την υπομονή τους για ένα έργο που όλοι μας καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του. Επίσης, οι οδηγοί, και προκειμένου να μην υπάρχει ταλαιπωρία, καλό θα είναι να αποφεύγουν αυτές τις μέρες την Ηρώων Πολυτεχνείου και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές", ανέφερε στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής Ζώης Μαρίνος.

Τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το τέλος της εβδομάδας και πολύ νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Ακρωτηρίου. Έχει απομείνει το τελευταίο τμήμα της οδού από την πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου έως, περίπου, την διασταύρωση προς το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Αν δεν υπάρξει κάτι απρόβλεπτο, το έργο θα έχει τελειώσει στις επόμενες πέντε μέρες, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν.

Σε ό,τι αφορά στο κεντρικό διαμέρισμα, (είχαμε ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα) από αύριο Πέμπτη 13 Μάιου έως και τις 28 του μήνα εργασίες θα γίνουν:

  • Στην οδό Σμύρνης, από Αγίας Τριάδος έως Ιωνίας.
  • Στην οδό Δορυλαίου, από την οδό Σινώπης έως Ιωνίας και από την οδό Φαναρίου έως την Γεωργίου Παπανδρέου.
  • Στην οδό Εφέσου, από Ιωνίας έως Ηρακλείου.
  • Στην οδό Εφέσου, από Ερενστρώλε ως Φωκαίας.
  • Στην οδό Πόντου, από Ιωνίας έως Πατριάρχου Ιωακείμ.
  • Στην οδό Φωκαίας, από Πριγκιποννήσων έως Περγάμου.
  • Στην οδό Περγάμου, από Πόντου έως Ελλησπόντου και από Σμύρνης έως Φωκαίας.
  • Στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, από Μεσολογγίου έως Βύρωνος.

Ταυτόχρονα, βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο Νότιο, στο Ανατολικό και στο Αρκτικό Διαμέρισμα, με ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις δρόμων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των 250 παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις