Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενός λεπτού σιγή για την άτυχη Αγγελική Παπαθανασοπούλου αποφάσισε η Παναχαϊκή

Ενός λεπτού σιγή για την άτυχη Αγγελική ...
Κόντης Γιάννης

Στα πλάνα Μαραντά ο Λάμεσιτς - Λύθηκε κανονικά το συμβόλαιο του Ρόμαντσουκ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή και πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη της κόρης του αχαιού δικηγόρου κ. Χάρη Παπαθανασόπουλου, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, εργαζόμενη της Marfin Bank, για την άγρια δολοφονία των τριών συνανθρώπων μας, σαν ελάχιστο φόρο τιμής αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις βίαιες ενέργειες δολοφόνων που ακυρώνουν τους δίκαιους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Μένει ο Μάριο Λάμεσιτς

Ανεβλήθη η λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μάριο Λάμεσιτς και η συμφωνία με τον μάνατζερ του μέχρι την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκής, ενώ ολοκληρώθηκε η λύση συμβολαίου με τον Μπαρτοζ Ρόμαντσουκ.

Προβληματισμός για Καλλιθέα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια παρακολουθούν την υποκριτική τακτική της ΠΑΕ Καλλιθέα, η οποία, δήθεν δεν ενδιαφέρθηκε για τον διαιτητή Κύζα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στον διαιτητή Κύζα για την ευπρέπειά του και την ευαισθησία του και εύχεται ο διαιτητής Θάνος, που επελέγη να τον αντικαταστήσει να παίξει ακριβοδίκαια και να μην φερθεί στην Καλλιθέα όπως φέρθηκε την περασμένη Κυριακή, στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο ιστορικό και κρίσιμο παιχνίδι της με την ΠΑΕ Παναργειακός. Βεβαίως ελπίζουμε ότι δεν θα ευνοηθεί η ΠΑΕ Καλλιθέα γιατί η συμπεριφορά του διαιτητή Θάνου την περασμένη Κυριακή, θα αξιολογηθεί διαφορετικά από την εταιρία μας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με πολύ προβληματισμό παρατηρεί όλες τις κινήσεις της ΠΑΕ Καλλιθέα στο θέμα της διαιτησίας και εύχεται ο διαιτητής Μανιάτης που στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Παναιγιάλειο, όπως ισχυρίζονται οι δημοσιογράφοι και η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευνόησε την Καλλιθέα, θα σφυρίξει στο παιχνίδι της Κυριακής ακριβοδίκαια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports