Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 15 Φεβρουαρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 6, 15, ή 24 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 15 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 6, 15, ή 24 οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 15. (6, 15, 24). Είσαι αφοσιωμένος στη δημιουργία αρμονίας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις καλλιτεχνική και ιδεαλιστική φύση, θέλεις να παρηγορείς να βοηθάς, να προσφέρεις, και έχεις ανθρωπιστικό χαρακτήρα, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα και τα παιδιά. Είσαι εξαιρετικά υπεύθυνος, και σου αρέσει η οικογένεια. Είσαι ρομαντικός.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 15 Φεβρουαρίου: Είσαι υπεύθυνος ,αλλά ανεξάρτητος ταυτόχρονα. Συμπονετικός και ευπροσάρμοστος. Μπορείς να διευκολύνεις την αλλαγή στις δύσκολες καταστάσεις. Θέλεις να κάνεις οικογένεια, αλλά η δέσμευση σου είναι δύσκολη, και υπάρχει πάντα μια ένταση.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 15 Φεβρουαρίου) Είναι η χρονιά που θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλους τους τομείς της ζωής σου! Θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τόσο την δουλειά όσο και την προσωπική σου ζωή και θα διαπιστώσεις ότι πλέον δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για «παιχνιδάκια», αλλά ότι επιζητάς σταθερότητα και ασφάλεια.

Το νέο έτος λοιπόν θα βάλεις γερά θεμέλια για την μετέπειτα ζωή σου, θα επιδιώξεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και σε κάθε επιλογή σου θα κυριαρχήσει η λογική! Είναι πολύ πιθανό μέσα στο νέο έτος να πραγματοποιήσεις έναν γάμο, να πάρεις ένα δάνειο, να κάνεις μία αγορά σπιτιού ή ακόμα και να προκύψει μία επαγγελματική προαγωγή που θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις!

Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσεις ότι κουράζεσαι και εξαντλείσαι προσπαθώντας να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, όμως τώρα πλέον διαθέτεις όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις γύρω σου!

Είναι το έτος που θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σου και να έχεις την βεβαιότητα πως ότι προγραμματίσεις αυτή τη χρονιά, θα καταφέρεις να το θέσεις σε εφαρμογή!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα  Φεβρουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 15 Φεβρουαρίου) Θα έχεις μια αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης. Φροντίδα για την οικογένεια, θα ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα, ή επισκέψεις σε συγγενείς. Θα θέλεις να μείνεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Θα τριγυρίζεις στο σπίτι κάνοντας οικιακές δουλειές.

Κατάλληλος μήνας να παντρευτείς ή να ξεκινήσεις τις διατυπώσεις, για ένα διαζύγιο.

Περίοδος τυχερή, για κάθε είδους σχέση. Θα μπορέσουν ν’ ανανεωθούν φιλίες που παραμελήθηκαν πολύν καιρό, να ενισχυθούν αξιόλογες γνωριμίες, για να γίνουν χρήσιμες συναντήσεις σε νέο περιβάλλον. Καλλιέργησε τα προσωπικά σου ταλέντα: ζωγραφική, μουσική, κάθε τι που μπορεί να διεγείρει το νου σου. Κάποια ελαφρότητα στη σκέψη μπορεί να σε κάνει ν’ αναβάλεις ή ν’ αποφύγεις ορισμένες υποχρεώσεις που, αντίθετα, πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν. Εξάλλου απόφυγε  στάσεις πολύ οπισθοδρομικές ή συντηρητικές, κι εκτίμησε τους νεωτερισμούς έστω κι αν είναι κάπως υπερβολικοί.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία