Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 12 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 12 Φεβρουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 12 Φεβρουαρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 ή 30 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 ή 30  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12. (3, 12, 21, 30). Διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους. Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι "μεταδοτικές" και έχεις  ευλογηθεί με μία παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 12 Φεβρουαρίου: Είσαι φιλικός, γεμάτος ενθουσιασμό και επιδιώκεις την ατομικότητα. Σε χαρακτηρίζει δημιουργικότητα, είσαι ευσυγκίνητος, κοινωνικός, στοργικός.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Φεβρουαρίου) Είναι το έτος που θα κάνεις ένα νέο και πολύ δημιουργικό ξεκίνημα στη ζωή σου! Θα γυρίσεις μία νέα και πολύ πιο ελπιδοφόρα σελίδα και θα πραγματοποιήσεις ένα νέο εγχείρημα που θα είναι καθοριστικό για το μέλλον σου! Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός 1 υποδηλώνεις πως κάθε νέα ενέργεια που θα κάνεις πράξη, θα έχει επιτυχία!
Τη νέα χρονιά λοιπόν θα διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου, θα έχεις σθένος και επιμονή  και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα βρεις λύσεις για φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου, τα οποία σε βασάνισαν το 2011!

Μην σε τρομάξει το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν μία προσωπική σου επιδίωξη, γιατί είναι βέβαιο ότι αυτή την χρονιά θα καταφέρεις να βάλεις γερά θεμέλια για να εξελίξεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό!

Παράλληλα, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά θα πάρεις και σημαντικά μαθήματα που θα σε κάνουν να αλλάξεις, να μεταμορφωθείς και να βελτιωθείς ως προσωπικότητα! Ετοιμάσου λοιπόν για μία χρονιά γεμάτη περιπέτεια, δράση και προκλήσεις που θα αποτελέσει αφετηρία για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα  Φεβρουαρίου  για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Φεβρουαρίου) Ο πιο ευχάριστος μήνας του προσωπικού σου έτους, εκτός αν περιέχεται σε προσωπικό έτος  4 ή 7,πράγμα που φέρνει ένα σωρό αντικρουόμενες επιρροές. Εκφράσου λεκτικά και συναισθηματικά. Διάστημα διασκέδασης, παιχνιδιού, να βγεις για ψώνια, για φαγητό, να συχνάζεις σε συγκεντρώσεις, να δεχθείς  προσκλήσεις. Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δοθεί είναι να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία για να προβάλεις θετικά την προσωπικότητά σου και τα ταλέντα σου.
Τάση για να ξοδεύεις χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεσαι μ’ εκκεντρικότητα.

Ευκολία να υποκύπτεις στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτεις σε υπερβολές. Προσοχή επίσης να μην εκφράζεις κρίσεις ανόητες και προσβλητικές, και να μην προσβάλλεις την ευθιξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σου με δυσάρεστο τρόπο.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία