Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  1  Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν την  1, 10, 19 ή 28  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  1  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 1, 10, 19 ή 28  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ 1 (1,10, 19, 28)
Έχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΝ 1  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Δείχνει ότι θέλεις να είσαι πρώτος. Η ατομικότητα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Διατυπώνεις  δυναμικά τις ιδέες σου και ξέρεις να δίνεις διαταγές,-όχι όμως και να παίρνεις-.Σου αρέσουν οι καινοτομίες.


Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια την  1  Δεκεμβρίου)

Προσφέρεται για να μάθεις τη δύναμή σου, να ασχοληθείς με θέματα εξουσίας, και να γίνεις αφεντικό. Αυτή τη χρονιά θα πάρεις το ρόλο του ηγέτη, του αφεντικού,της αυθεντίας  και θα κάνεις ο,τι πρέπει να γίνει.

Χρησιμοποίησε τη χρονιά για να διαχειριστείς κάτι -την οικογενειακή περιουσία -.Χρονιά για να ασχοληθείς με την ενέργεια της δύναμης, του χρήματος και της επιτυχίας. Να πετύχεις κάτι.Θα αντιμετωπίσεις κάποια μεγάλα έξοδα, αλλά σε γενικές γραμμές οι χρηματικές απολαβές σου θα είναι καλές.                                         

Θα εισπράττεις και θα ξοδεύεις με τον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να διαχειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποθέσεις καλά. Δεν είναι εποχή ούτε για σπατάλες, ούτε για να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου.

Ετοιμάσου να μαζέψεις τους καρπούς της δουλειάς σου, αλλά και να τους μεταχειριστείς με φρόνηση. Μην χάσεις την αίσθηση των αναλογιών. Καλλιέργησε τις φιλίες με άτομα που εξασκούν επιρροή, αλλά μην ξεχάσεις κι εκείνους που εξαρτώνται από εσένα.

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια την 1  Δεκεμβρίου)             

Απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες .Είναι καιρός να φροντίσεις  όλες τις πλευρές της ζωής σου. Αρχίζουν να φυτρώνουν οι σπόροι που έσπειρες τον  προηγούμενο μήνα.

Θα ζητήσεις βοήθεια, συμβουλές, θα συνεργαστείς σε κοινές προσπάθειες.Το κλειδί η συνεργασία.

Καταπολέμησε την τάση για αποθάρρυνση. Μην παραδοθείς σε σκοτεινές σκέψεις και σε κρίσεις μελαγχολίας.

Να αποφύγεις τις πολυλογίες και τα κουτσομπολιά. Μην νοιώθεις ολότελα ανικανοποίητος από τον εαυτό σου κι απ΄τη μοίρα σου. Διώξε απ’ το νου σου το φαρμάκι του φθόνου και της ζήλειας.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία