CULTURE

/

Σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας στην Πολιτεία

Κοινοποίηση
Tweet

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Για πρώτη φορά στην Πάτρα διοργανώνεται Σεμινάριο Μοριακής Γαστρονομίας την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 9.00 στον Πολυχώρο Πολιτεία με τον κορυφαίο στην Ελλάδα του είδους chef Δημήτριο Κατριβέση της ομάδας του Feran Andria. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο chef του Πολυχώρου Πολιτεία Χρήστος Σταματόπουλος και η «Brigatta» οργάνωση σεμιναρίων.

Η μοριακή γαστρονομία είναι ο όρος που μετατρέπει την μαγειρική, σε επιστήμη. Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά της μοριακής γαστρονομίας είναι, η τελειότητα, η ειλικρίνεια και η ανοχή στο καινούργιο.

Οι chef εμπνέονται από το πάθος τους για την τελειότητα, δουλεύουν μόνο με τα καλύτερα υλικά και αντιλαμβάνονται το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει το κάθε υλικό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture