Για το χθεσινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα
Το Λαύριο ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Γεωργιάδη… Στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι ιθύνοντες του Λαυρίου υπογράμμισαν μεταξύ άλλων:
«Σ’ αυτό το σημείο ο πρώτος διαιτητής κ. Γεωργιάδης προκάλεσε… χρεώνοντας τον Γιαννακόπουλο με ένα ανύπαρκτο, επιθετικό, πέμπτο φάουλ και ενώ είχε προηγηθεί νωρίτερα η άκρως αυστηρή αποβολή του Σίννη, επίσης με πέντε φάουλ.
Ο Αργυρόπουλος κάνει το 71-70 και στην επόμενη φάση ο κ. Παγώνης ανακαλύπτει και σφυρίζει, με μια μικρή καθυστέρηση, βήματα στον Κακιούζη αφού ο παίκτης έχει ήδη σουτάρει (!), δευτερόλεπτα μετά κλείνει και η τριάδα των παικτών του Λαυρίου που αποσύρθηκαν με πέντε φάουλ, χρεώνοντας με ένα επίσης «άστοχο» φάουλ τον Κακιούζη».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr