Καπερώνης: "Την ΑΕΚ τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε"
Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ γίνεται αύριο Σάββατο στην Περιβόλα. Απόλλων εναντίον ΑΕΚ.
Οπως παλιά! Οι «μελανόλευκοι» θα ζήσουν … όπως άλλοτε και γι΄ αυτό το λόγο όλοι αδημονούν για το συγκεκριμένο ματς.
Το ευχάριστο για τον Νίκο Βετούλα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήμα με την προετοιμασία να κυλά ομαλά. Ο αθλητής του Απόλλωνα, Παναγιώτης Καπερώνης, μίλησε στην "ΩΡΑ των σπορ" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Το βασικό είναι ότι έχουμε κρατήσει το ίδιο κρατήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι.
Δουλεύουμε ένα χρόνο μαζί, ενώ πολύ σημαντικό είναι και ότι έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Νίκος Αργυρόπουλος και ο Σταύρος Δανιήλ. Γι’ αυτό και την ΑΕΚ τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε".
Ο Καπερώνης είπε ακόμη: "Εμείς προετοιμαζόμαστε παίξει, δεν παίξει (ο Βασιλόπουλος). Έχουμε ένα πλάνο ως ομάδα κι αυτό θα ακολουθήσουμε. (Η ΑΕΚ) έχει πέντε-έξι παίκτες επιπέδου Α1, συν το ότι διαθέτει μια πολύ βαριά φανέλα και μεγάλο αριθμό οπαδών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr