ς η Χάποελ Χολόν είχε 9/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 14/14 βολές. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής η Τράπανι είχε 1/5 δίποντα, 1/8 τρίποντα, τρία λάθη και 10 φάουλ. Η ιταλική ομάδα αναμένεται να διαλυθεί τις επόμενες ημέρες
Πρωτοφανές περιστατικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, η Τράπανι κατέβηκε με πέντε παίκτες και ο αγώνας με την Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League διεκόπη στο 7ο λεπτό.
Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα κατέβηκε στον εκτός έδρας αγώνα με μόλις πέντε παίκτες, τρεις ενήλικες (Καπελέτι – 5,3 πόντοι μέσος όρος, Ροσάτο – 4,4 πόντοι μέσος όρος, Πουλιάτι – 2,5 πόντοι μέσος όρος) και δύο νεαρούς παίκτες που έκαναν ντεμπούτο, 17χρονο Μαρτινέλι και 19χρονο Πάτι. Ο αγώνας διεκόπη στο έβδομο λεπτό, με το σκορ στο 38-5.
Ο Λουίτζι Πάτι αποβλήθηκε με πέντε φάουλ και σε εκείνο το σημείο οι διαιτητές ολοκλήρωσαν την αναμέτρησης. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής η Χάποελ Χολόν είχε 9/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 14/14 βολές. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής η Τράπανι είχε 1/5 δίποντα, 1/8 τρίποντα, τρία λάθη και 10 φάουλ. Η ιταλική ομάδα αναμένεται να διαλυθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς από την πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος έχει κατρακυλήσει στην έκτη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr