Τι αναφέρουν οι "κυανόλευκοι"
Η Θύελλα Πατρών και το ΚΔΑΠ «Ηλιοτρόπιο» ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με επίκεντρο την υποστήριξη παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
Η διοίκηση του Α.Π.Σ Θύελλα Πατρών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά , εφήβους και άτομα με αναπηρία Ηλιοτρόπιο προχώρησαν σε μια συνεργασία με βαθιά κοινωνική ευθύνη, έχοντας στο επίκεντρο τα παιδιά, τους εφήβους και τα άτομα με αναπηρία.
Συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος και οι ιδιοκτήτες του ΚΔΑΠ κ.κ.Ευα Ξένου και Σαμαντας Κωνσταντίνος συζήτησαν το τρόπο και το πλάνο όπου ο αθλητικός σύλλογος κ το ΚΔΑΠ θα συνεργαστούν στον Αθλητικό,πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα μέσα από δράσεις όπου θα ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ ,Επίσης η διοίκηση της Θύελλλας και οι ιδιοκτήτες του Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης απο κοινού θα μετέχουν και θα παρακολουθούν αθλητικά event όπου άτομα με αναπηρία συμμετέχουν ενεργά!
Η όμορφη αυτή σύμπραξη επισφραγίζεται την παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρία και οι δυο μεριές ευελπιστούν ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα μέλη τους.
Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Κανένας δεν είναι στο περιθώριο,κανένας δεν ξεχωρίζει κ η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας θα γίνει ο κινητήριος μοχλός να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε…ΜΑΖΙ!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr