SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βγει άμεσα, δεν έγινε κάτι που να δικαιολογεί τον εγκλεισμό, λέει ο δικηγόρος του

Κοινοποίηση
Tweet

Μεθόδευση που οργάνωσαν συγγενείς του καταγγέλλει ο τραγουδιστής, ο οποίος δηλώνει «πικραμένος και αγανακτισμένος» μετά τον εγκλεισμό του σε δημόσια ψυχιατρική δομή

Μεθόδευση που οργάνωσαν συγγενείς του καταγγέλλει ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δηλώνει «πικραμένος και αγανακτισμένος» μετά τον εγκλεισμό του σε δημόσια ψυχιατρική δομή προχθές Πέμπτη (14/8), όπου και παραμένει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιώργο Μερκουλίδη, ο τραγουδιστής τον Σεπτέμβριο «θα πιάσει κανονικά το μικρόφωνο όπως έχει συμφωνήσει με το Fever».

Σε ερώτημα που του έγινε αν θα βγει άμεσα από τη δομή, ο κ. Μερκουλίδης είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βγει τη Δευτέρα, απάντησε «θα βγει άμεσα, δεν έχει κάτι ψυχιατρικό». Πρόσθεσε δε ότι «δεν έγινε απολύτως τίποτα, κανένας τσακωμός ή φασαρία που να δικαιολογεί την εξέλιξη αυτή».

Σχετικά με την επικοινωνία του Μαζωνάκη με τους συγγενείς του, ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι «τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν υπάρχει φυσική παρουσία του Γιώργου με τους στενούς συγγενείς του. Η μόνη συνάντηση έγινε πριν από 4 μήνες με την αδελφή του, τον γαμπρό του και τον δικηγόρο τους στο σπίτι μου όπου τέθηκαν κάποια θέματα αλλά δεν βρέθηκε κάποια λύση. Εμείς τους δηλώσαμε απεριφράστως ότι θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων».