ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παλαιό Φάληρο: Φίλος της 32χρονης μιλά για ενδείξεις κακοποίησης στην 3χρονη- Ο ρόλος της αδελφής της μητέρας

Κοινοποίηση
Tweet

Τα αντικείμενα που προσπάθησε να ξεφορτωθεί η 32χρονη και τα μηνύματά της, στο «μικροσκόπιο» των αρχών

Προδιαγεγραμμένο έμοιαζε να είναι το τραγικό τέλος του 3χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε νεκρό στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο, έχοντας ζήσει στο σύντομο «πέρασμά» του από αυτό τον κόσμο, μία ζωή γεμάτη πόνο και δυστυχία. 

Την ώρα που η 32χρονη μητέρα πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, τόσο για τον χρόνο που η μικρούλα έχασε τη ζωή της όσο και για τον τόπο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας κομμάτια της καθημερινότητας της μικρής Τζένα, το άψυχο κορμάκι της οποίας βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου, παρατημένο από την ίδια την μητέρα του παιδιού.

Το κοριτσάκι ήταν άρρωστο με το ήπαρ του και άσχημα χτυπημένο. Είχε σπασμένα δόντια και μώλωπες στο μικρό κορμάκι του. «Έβλεπα τα σημάδια» θα πει τώρα, ο άνθρωπος που συντηρούσε την οικογένεια. 

«Μου έλεγε ότι το παιδί έπεσε από τον καναπέ»
«Μπροστά μου δεν χτυπούσε. Κάθε μέρα έβλεπα μια γρατζουνιά από εδώ, μια μαυρίλα από εκεί. Και όσο περνούσαν οι μέρες πιο έντονα. Πήγαμε σούπερ μάρκετ και βλέπω το παιδί με καπελάκι. Λέω κάτι γίνεται. Έφυγε η μαμά, ρωτάω τα παιδιά: Ποιος έκανε έτσι την μικρή; Μου λένε: Η μαμά».

«Της λέω, κοπέλα το παιδί είναι πολύ άσχημα και μου λέει: Έπεσε από τον καναπέ». 

«Μη μου μιλάς για δολοφόνους»
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο άνθρωπος αυτός, κάποια στιγμή μίλησε στην 32χρονη για το μικρό κοριτσάκι που έλεγαν τα ΜΜΕ ότι βρέθηκε νεκρό, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι επρόκειτο για την Τζένα.

«Μου απαντά μη μου λες τέτοια πράγματα, εγώ θέλω να ακούω ευχάριστα πράγματα, όχι τέτοια με δολοφόνους».

Την επόμενη μέρα ο φίλος της 32χρονης, συνειδητοποίησε βλέποντας τα βίντεο στις ειδήσεις, ότι το κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό, ήταν η 3χρονη που φρόντιζε ο ίδιος, όπως και τα δύο αδελφάκια της, που ζούσαν μέσα σε ένα μικρό δώμα στα Πατήσια. 

Η σακούλα με τα πράγματα που προσπάθησε να ξεφορτωθεί η 32χρονη
Το πρωί της Δευτέρας (4/8/25) βρέθηκε η σακούλα με τα αντικείμενα που η 32χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να ξεφορτωθεί, πίσω από έναν θάμνο. 

Ήταν τα ρούχα που φορούσε εκείνη και τα δύο αγοράκια την μοιραία μέρα που εγκατέλειψε την 3χρονη στη θάλασσα, μία καρτέλα από χάπια αλλά και μία βούρτσα που εξετάζεται από την αστυνομία. Γιατί να προσπαθήσει να εξαφανίσει την βούρτσα; Μήπως είχε κάποια σχέση με κακοποίηση του παιδιού; 

Προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα μετά το θάνατο της Τζένα
Η γυναίκα πάντως, όπως αποκαλύπτεται, ετοιμαζόταν να φύγει από την Ελλάδα κινώντας όλες τις διαδικασίες μόλις δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού της. Είχε επικοινωνήσει με την πρεσβεία της Αλγερίας και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και το τελικό ραντεβού είχε κλειστεί για την 1η Αυγούστου. Όμως την πρόλαβαν οι εξελίξεις, με την σύλληψή της.