ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι σε Ρωμανού Ροϊτικα Μυντιλόγλι Μονοδένδρι και Βραχνέικα

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Πέντε ώρες διακοπή κάθε μέρα

Εδώ και μια εβδομάδα, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών ζουν με την αγωνία του μαρτυρίου της… σταγόνας, καθώς τα συνεχή προβλήματα της υδροδότησης που φτάνουν μέχρι την πλήρη διακοπή -για πολλές ώρες- του νερού, τους ταλαιπωρούν κάτω από συνθήκες καύσωνα. Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος του Μυντιλογλιου Αργύρης Φιλλιποπουλος,  μιλώντας μαζί μας, είπε πως ήδη υπάρχει διακοπή νερού στο διαμέρισμά του, ενώ τα Ροϊτικα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των διακοπών εδώ και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, από ημέρες έχει τεθεί εκτός λειτουργίας αντλία σε γεώτρηση, η οποία δεν έχει αντικατασταθεί ή επισκευαστεί, με αποτέλεσμα, παρά τις διαμαρτυρίες τις δικές του και δεκάδων κατοίκων στους υπευθύνους της ΔΕΥΑΠ, σήμερα αντί για βελτίωση να έχει ανακοινωθεί πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών, σε Βραχνέικα και Μονοδένδρι, διαρκείας πέντε ωρών κάθε ημέρα.

Στο χωριό Ρωμανού σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, τα προβλήματα στην υδροδότηση έχουν ξεκινήσει πριν από δέκα ημέρες και μαζί η ταλαιπωρία τους.

Κοινός παρονομαστής των καταγγελιών είναι, η αδιαφορία της ΔΕΥΑΠ να λύσει το πρόβλημα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις