Χτυπημένος από το καρκίνο
Ο ηθοποιός και περφόρμερ της μουσικής σκηνής Κώστας Ζαχαράκης πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Ιουνίου και κηδεύεται το απόγευμα της Παρασκευής στον Αγιο Σεραφείμ της Παλαιάς Πεντέλης. Επασχε από καρκίνο και ήταν μόλις 51 ετών.
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη με σπουδές στο τραγούδι (Ωδείο Αθηνών) και το θέατρο μέσα από σεμινάρια υποκριτικής στο Actors Studio ο Κώστας Ζαχαράκης ξεκίνησε την πορεία του σανίδι: Συνεργάστηκε με την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» («Βεγγέρα», «Εκκλησιάζουσες», «Το παιχνίδι της σφαγής»), το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας («Γενικός γραμματέας», «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», «Νεράιδα», «Το ημέρωμα της Στρίγγλας»), το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας («Αγάπης αγώνας άγονος», «Παντρολογήματα», «Το πηγάδι των αγίων», «Φαύστα»), το θέατρο Άττις («Πέρσες»), το θέατρο Αμόρε («Οθέλλος», «Ταρτούφος», «Ιβάνοφ», «Βαλς Εξιτασιόν», «Μιμίαμβοι»), το Εθνικό Θέατρο («Άνοδος και πτώση του Αρτούρου Ούι», «Πέερ Γκυντ», «Έξι προσωπα ζητούν συγγραφέα», «Έντα Γκάμπλερ», «Δον Κιχώτης»), το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου («Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια») και το ΚΘΒΕ («Ιουλιανός ο Παραβάτης», «Επιστροφή στον Παράδεισο»).
Από τις πρόσφατες δουλειές του ήταν η προσωπική του «Βαλίτσα», η μια one-man-show παράστασή του, το «Γειά σου» καθώς και το «No Shakespeare please». Εχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες μαζί με τους: Μ. Φαραντούρη, Ε. Πασπαλά, Σ. Γιαννάτου, Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Σπάθα, Ν. Αντύπα, στην τηλεοπτική σειρά «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» καθώς και στις ταινίες «Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα» και «Στο Βάθος κήπος».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr