SPOTLIGHT

/

Νανά Παλαιτσάκη: Μικρή ήθελα να με φωνάζουν Κώστα

Κοινοποίηση
Tweet

Τους μαζεύω όλους στο σπίτι και τους λέω «από σήμερα θα με φωνάζετε Κώστα Παλαιτσάκη» θυμάται η δημοσιογράφος

Η Νανά Παλαιτσάκη έδωσε μια συνέντευξη, μιλώντας για τη ζωή της και τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος περιέγραψε και μια περίοδο, κατά την οποία απαιτούσε ως παιδί να μην τη φωνάζουν «Νανά» αλλά «Κώστα».

Στη διάρκεια της συνέντευξης στο «Στούντιο 4», η Νανά Παλαιτσάκη άρχισε να περιγράφει τη σχέση που είχε με τη μητέρα της. «Μικρή ήμουν ένα αλητάκι, το οποίο δεν ήταν προσαρμοσμένο στην αισθητική της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν είχε βγει ποτέ με άβαφτο νύχι» είπε αρχικά.

Στην πορεία πρόσθεσε: «Δεν είχε κυκλοφορήσει με τα μαλλιά ανακατωμένα, ήταν πάντα μία κοκέτα, καμία σχέση με εμένα. Μία εποχή που είχα κάνει μια τεράστια ιστορία, είχα δει σε περιοδικό ένα αγοράκι που ήταν βρώμικο και έπλεναν το μπλουζάκι του και γινόταν καθαρό και χαμογελαστό, Και λέω "τι ωραίο αγοράκι, εγώ γιατί να μην είμαι έτσι;". Και το λέγανε αυτό το παιδάκι Κωστάκη και λέω "γιατί να μην με λένε Κώστα;". Και τους μαζεύω όλους στο σπίτι και τους λέω "από σήμερα θα με φωνάζετε Κώστα Παλαιτσάκη". Ήμουν 3μιση - 4 χρονών. Έβγαλα όλες τις χάντρες από τα παπούτσια μου είπα ότι δεν ξαναφορέσω φούστα γέμιζα τα πόδια μου με λάσπες και έλεγα "εμένα με λένε Κώστα Παλαιτσάκη».

Όσο για το πώς αντέδρασε η μητέρα της, η δημοσιογράφος είπε ότι την είχε πάει σε ψυχίατρο. Όπως παραδέχτηκε στο τέλος, όλο αυτό με το αντρικό όνομα, η Νανά Παλαιτσάκη το έκανε για να κερδίζει την προσοχή της μητέρας της.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight