ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευρωεκλογές 2024- : "Tι Ευρώπη θέλουμε;"- Εγκαινιάζεται απόψε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση
Tweet

Εγκαινιάζεται απόψε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα με αφορμή την παρουσία τους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα που θα γίνουν απόψε στις 8, οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του κόμματος, Αναστασία Σαπουνα και Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.


Στο πάνελ συμμετείχαν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο συντονιστής του κόμματος στην Αχαΐα, Κώστας Κόντης.


"Οι εκπρόσωποι μας στο Ευρωκοινοβούλιο κατάφεραν την προηγούμενη περίοδο μια σειρά από νίκες σε πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν την κοινωνία, είπε μεταξύ άλλων η κυρία Σαπουνα και διερωτήθηκε ως προς τα οικονομικά της Ελλάδας μήπως ο Πρωθυπουργός έχει "τιναξει την μπάνκα στον αέρα".


Από την πλευρά της η κυρία Τσιριγώτη έθεσε το ερώτημα τι Ευρώπη θέλουμε και πρόσθεσε ότι "η φτωχοποιηση των λαών φέρνει την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη". "Η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν πρέπει να είναι χαλαρή, ο κόσμος με την ψήφο του μπορεί να δείξει την δυσαρέσκεια του και ν αντιδράσει. Εμείς θέλουμε μια Ευρώπη δικαιοσύνης, ευημερίας και ασφάλειας. Στόχος μας οι πολλοί κι όχι οι λίγοι", σημείωσε μεταξύ άλλων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις