ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγινε η νεκροψία στη Χαρά Ιωαννίδη – Τεχνικός Σύμβουλος από την οικογένεια

Κοινοποίηση
Tweet

Οι επόμενες κινήσεις

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι, σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών στην Χαρά Ιωαννίδη, την hair stylist και ιδιοκτήτρια του γνωστού κομμωτηρίου επί της οδού Γούναρη που έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα μετά από μία επέμβαση.

Στο κομμωτήριο της στην οδό Γούναρη λίγο πριν από την Αθανασίου Διάκου, όσοι περνούν και βλέπουν το κατάστημα της κλειστό σταματούν. Κάποιοι κατεβάζουν τα κεφάλια τους σε ένδειξη πένθους, λύπης, συμπόνοιας. Πλησιάζουν και βλέπουν την επιγραφή που προφανώς έχει αφήσει κάποια από τις δεκάδες πελάτισσες της. «Κοριτσάκι σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε στους αγγέλους και σε πήρε κοντά του” αναφέρει το σημείωμα μεταξύ άλλων πάνω στην τζαμαρία του κομμωτηρίου της.

Η Χαρά Ιωαννίδη υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες της Πάτρας στον χώρο της κομμωτικής και της αισθητικής και ίσως για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο μια από τις καλύτερες hair stylist  των τελευταίων ετών.

Μια επαγγελματίας που εκτός των άλλων δίδαξε την κομμωτική τέχνη στις νεότερες και αποτέλεσε παράδειγμα. Αφήνει πίσω της δύο παιδιά τον Γιώργο και τη Ελένη και τον αγαπημένο της σύζυγο Χρήστο.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που γράφονται στο διαδίκτυο είναι δεκάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια όρισε τεχνικό σύμβουλο ο οποίος ήταν παρών στην χθεσινή νεκροψία. Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» μετά από κάποια επιπλοκή και κατέληξε σε καρδιακή ανακοπή. Όλα αυτά θα εκτιμηθούν μετά την σημερινή νεκρώσιμη ακολουθία και οι συγγενείς αν κρίνουν, πιθανόν ζητήσουν απαντήσεις στην πληθώρα των αναπάντητων ερωτηματικών. Και το πώς ο άνθρωπός τους, μία 57χρονη γυναίκα γεμάτη ζωή και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας… κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες και μετά από «επισκέψεις» σε τρία Νοσοκομεία, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις