ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπύρος Σκιαδαρέσης: Την παραχώρηση γραφείων ζητά με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Κοινοποίηση
Tweet

Έστειλε επιστολή

 Την παραχώρηση γραφείων ζητά με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ο  επικεφαλής της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Επαναφέρει το αίτημα παραχώρησης γραφείων για τη λειτουργία των περιφερειακών παρατάξεων, ο επικεφαλής της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο με νέα επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη, η οποία κοινοποιείται και στον αναπληρωτή Περιφερειάρχη, αναφέρει πως «από τις 8 Ιανουαρίου με επιστολή μας σας ζητούσαμε την παραχώρηση κατάλληλα εξοπλισμένων χώρων Γραφείων και Γραμματειακής υποστήριξης, για την αποδοτικότερη λειτουργία της Περιφερειακής

μας Παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι μπορούμε», σύμφωνα με το  Άρθρο 168 του ν.3852/2010 που αφορά την «Λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Περιφερειακών Παρατάξεων».

Έως σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση στο αίτημά μας, την ίδια ώρα που σε άλλες Περιφέρειες της χώρας, οι Περιφερειακές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης έχουν Γραφεία, τα οποία παραχωρήθηκαν από τις αντίστοιχες Περιφερειακές Αρχές, γι’ αυτό και αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα. Εν αναμονή των ενεργειών σας»".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις