ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διατέθηκαν σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και ΕΚΑΜΕ Αιγίου τα έσοδα από το 2ο Μαθητικό Πασχαλινό Παζάρι

Κοινοποίηση
Tweet

Μαθήτριες και μαθητές από 22 σχολεία της Αιγιάλειας εξέθεσαν κατασκευές και δημιουργίες τους ώστε να βοηθήσουν οικονομικά

Με μια λιτή τελετή στο γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, διατέθηκαν τα έσοδα από το 2ο Πασχαλινό Παζάρι για καλό σκοπό, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στο κέντρο του Αιγίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Μαθήτριες και μαθητές από 22 σχολεία της Αιγιάλειας εξέθεσαν κατασκευές και δημιουργίες τους ώστε να βοηθήσουν οικονομικά το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ΕΚΑΜΕ Αιγίου ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η δημοτική αρχή πάντοτε αγκαλιάζει και προωθεί τέτοιες δράσεις, ειδικότερα όταν αφορούν παιδιά που ζουν μαζί μας, δίπλα μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό το παζάρι, το οποίο ξεκίνησε πέρσι με 13 σχολεία, φέτος αναπτύχθηκε τόσο και πλέον εξελίχθηκε σε νέο θεσμό. Είναι πολύ σημαντική η άριστη συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, δηλαδή τους προέδρους των σχολικών επιτροπών, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, φυσικά το ΕΚΑΜΕ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν, με εξαιρετικό συντονισμό. Μας ικανοποιεί πάντοτε το ότι χτίζουμε ένα οικοδόμημα συνεργασίας με διαχρονικότητα, που λειτουργεί θεσμικά ανεξαρτήτως προσώπων».

Από πλευράς του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης τόνισε ότι με αυτή την δράση, τόσο τα παιδιά όσο και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, μπήκαν για τα καλά στη διάσταση της συμπερίληψης και της ενσυναίσθησης, καλλιεργώντας αξίες αλληλεγγύης και αλτρουισμού στο κοινωνικό σύνολο. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας κ. Επαμεινώνδας Δούλος σημείωσε ότι το φετινό παζάρι, μαζί με τα μουσικά σύνολα που εμφανίστηκαν, έδωσαν χρώμα πανηγυριού στο κέντρο της πόλης και πάνω απ’όλα τα παιδιά έφυγαν με τη μεγάλη ικανοποίηση ότι έκαναν κάτι σπουδαίο για συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε απολογιστικό τόνο ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας κ. Λεωνίδας Θεοφανόπουλος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους, εκφράζοντας την ελπίδα αυτή η καλή πρόθεση για βοήθεια να μην υπάρχει μόνο στις γιορτές αλλά όλο το χρόνο.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο αλλά είναι μέσα από την καρδιά μας» σημείωσαν από την πλευρά τους η κα Ευαγγελία Μαλαμάκη, μέλος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ Αιγίου κ. Γιώργος Γκιώνης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις