ΣΤΙΒΟΣ

/

Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ έγινε στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Συμμετοχή κορυφαίων αθλητών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη  8 Μαίου 2024, το 10ήμερο Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ για αθλητές δρόμων ταχύτητας υψηλού επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με βάση το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και τη χρήση άλλων υποδομών που διαθέτει πλέον η πόλη μας.

Το Καμπ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Πατρέων και του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί τμήμα της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Στίβου για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Ρώμη τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στο Καμπ συμμετείχαν, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή αθλημάτων ταχυτήτων Περικλή Χατζηαναστασιάδη, οι αθλήτριες Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα) και Αναστασία Καρέλα που είναι από την Πάτρα, η Ευαγγελία Ζυγούρη και οι αθλητές Νίκος Εμπέογλου και Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Την οργανωτική ευθύνη του Καμπ είχε ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Κώστας Μπούσιας.

Την τελευταία ημέρα του Καμπ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,  Βασίλης Ζώτος,  ο  Αντιπρόεδρος Θόδωρος Αργυράτος, το μέλος Αργύρης Αργυράτος και ο Διευθυντής Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου, Γιάννης Σίδερης, συναντήθηκαν με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές και συζήτησαν για τα ζητήματα και το μέλλον του Ελληνικού στίβου.

Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα της χρόνιας υποχρηματοδότησης των Δήμων και των Ομοσπονδιών από το κράτος και τόνισε την ανάγκη της από κοινού δυναμικής διεκδίκησης πόρων για τον αθλητισμό από το κράτος.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ζώτος  αναφέρθηκε στις άμεσες τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, μέρος του οποίου είναι η αντικατάσταση των ταρτάν για την οποία δεσμεύτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης.

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Περικλής Χατζηαναστασιάδης ευχαρίστησε τον Δήμο Πατρέων για τη φιλοξενία κι επισήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Πάτρα, με τις υποδομές της και το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, στη στήριξη και ανάπτυξη του Ελληνικού στίβου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports