ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήρωμα 94: Συμμετοχή της καρναβαλικής ομάδας στο Καρναβάλι της Μπούντβα στο Μαυροβούνιο - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

Στο Καρναβάλι της Μπούντβα στο Μαυροβούνιο, συμμετείχε, την περασμένη εβδομάδα, το Πλήρωμα 94.

Σε σχετική του, ανακοίνωση, αναφέρει: "Με το πολυβραβευμένο στην Πάτρα «Φάουστ» παρήλασε στο Καρναβάλι της Μπούντβα του Μαυροβουνίου το «Πλήρωμα 94». Η καρναβαλική ομάδα ταξίδεψε μαζί με την μπάντα του Νίκου Λιόπετα και συμμετείχαν από κοινού στο ανοιξιάτικο διεθνές καρναβάλι της περιοχής, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε μία παρέλαση με 65 συνολικά συμμετέχουσες ομάδες από 30 διαφορετικές χώρες.

Οι διοργανωτές απένειμαν τιμητική διάκριση στην ελληνική αποστολή, επιβραβεύοντας τη συνολική συμμετοχή της στο Καρναβάλι (στολή, εικόνα παρέλασης, χορευτικό, γενική παρουσία). Σε εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο της Μπούντβα και τον Πρόεδρο της F.E.C.C. (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Καρναβαλικών Πόλεων) έγινε ειδική αναφορά στην καρναβαλική ομάδα από την Πάτρα, ενώ οι εκπρόσωποι της πατρινής αντιπροσωπίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με παλιούς γνώριμους και νέους φίλους από καρναβαλικές πόλεις των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

Το Καρναβάλι της Μπούντβα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα των Βαλκανίων και φέτος φιλοξένησε χιλιάδες καλεσμένους και παρουσίασε ένα πολύχρωμο θέαμα και μία υψηλού επιπέδου παρέλαση.

Κατά τη διαμονή της στο Μαυροβούνιο, η πενηνταμελής συντροφιά από την Πάτρα ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα της Μπούντβα ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί δύο ακόμα παραλιακές πόλεις, το Κότορ και το Μπαρ. Κατά την επιστροφή τους οι Πατρινοί επισκέφτηκαν επίσης την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα.

Το «Πλήρωμα 94» ευχαριστεί τους διοργανωτές για την φιλοξενία, τα μέλη της FECC για τις νέες ενδιαφέρουσες προσκλήσεις που κατέθεσαν και το Επιμελητήριο Αχαΐας για την προσφορά λευκωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού που δόθηκαν ως αναμνηστικά δώρα στους Προέδρους δέκα κρατικών Καρναβαλικών Ομοσπονδιών που βρέθηκαν στη Μπόυντβα, με αφορμή το καρναβάλι της".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις