ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα όνειρα τους

Κοινοποίηση
Tweet

Μπορεί να ανακαλύψουν μηνύματα, ιδέες και λύσεις

Ο πατέρας της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόυντ πίστευε ότι «το όνειρο είναι η βασιλική οδός για το ασυνείδητο».

Έτσι 3 ζώδια καλούνται να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα όνειρα τους. Μπορεί να ανακαλύψουν μηνύματα, ιδέες και λύσεις για να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν νέες πτυχές του εαυτού τους.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα όνειρα τους
Ταύρος
Υδροχόος
Παρθένος

Ταύρος
Ως πρακτικό ζώδιο, μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με την ανάλυση των ονείρων σας ή με το διατηρείτε ένα ημερολόγιο, στο οποίο καταγράφετε τα όνειρα σας.

Εσείς, Ταύροι, τείνετε να είστε περισσότερο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα παρά στο υποσυνείδητό σας. Ωστόσο, η ανάλυση των ονείρων σας μπορεί να σας προσφέρει χρήσιμες γνώσεις για τον πραγματικό κόσμο.

Ως κάποιος που είναι εξοικειωμένος με τη ζώνη άνεσής του, το να μάθεις να κατανοείς τα όνειρά σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις κάποια σοβαρά βήματα όσον αφορά την ανάπτυξη και την αυτοβελτίωση σου. Ποιος ξέρει, Ταύρε, η σύνδεση με τον κόσμο των ονείρων μπορεί να σου φέρει περισσότερες γνώσεις απ’ ό,τι νομίζεις.

Υδροχόος
Υδροχόοι, αν δεν δίνετε προσοχή στα όνειρά σας, θα πρέπει να το κάνετε. Ως ένα ζώδιο που καινοτομεί, ένα μεγάλο μέρος της έμπνευσης και των κινήτρων σας μπορεί να υπάρχει στα όνειρα σας.

Η συναναστροφή με το υποσυνείδητό σας ενώ κοιμάστε μπορεί να σας βρει λύσεις στα προβλήματα που έχετε στην πραγματικότητα. Εάν παρακολουθείτε τα όνειρα σας μπορεί να βρείτε μερικά σημάδια ή σύμβολα έμπνευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα σχέδιά σας.

Όσο εστιάζετε στα όνειρά σας όσο είστε ξύπνιοι τότε θα μπορείτε σιγά σιγά να θυμάστε όλο και περισσότερα από αυτά τα όνειρα.

Παρθένος
Για σένα, Παρθένε, τα όνειρα είναι ένας γρήγορος δρόμος προς την κατανόηση των εσωτερικών σου λειτουργιών. Από πράγματα για τα οποία αγχώνεσαι και τα οποία δεν γνωρίζεις καθόλου, μέχρι υποσυνείδητες επιθυμίες που δεν έχεις ακόμη εκδηλώσει.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που θα προκύψουν από το να μάθεις να κατανοείς τα όνειρά σου. Ως ζώδιο, που λατρεύει την ανάλυση, δεν θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στο να κρατάς λεπτομερές ημερολόγιο όλων των ονείρων σου.

Πιθανότατα θα σας άρεσε να εξετάζετε κάθε πλοκή και σύμβολο για να δημιουργήσετε μια λεπτομερή ανάλυση. Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι (και ας είμαστε ειλικρινείς, είστε πάρα πολύ), θα μπορούσατε ακόμη και να προσδιορίσετε πώς αλλάζουν τα όνειρά σας με βάση τα γεγονότα της πραγματικής ζωής σας, τις περιόδους άγχους και τα επίπεδα ενέργειάς σας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being